Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti férfiatlannak tartjátok azt, ha egy férfi biszexuális?
Figyelt kérdés
2022. jan. 5. 21:28
A kérdező szavazást indított:
Férfiatlannak tartom
Nem tartom férfiatlannak
Egyéb (leírom)
30 szavazat
1/11 anonim válasza:
Igen,de azért nem minden esetben. Ennek is vannak fokozatai,fajtái. Előnyt semmiképp nem jelent,de szakító okot sem mindenképp.
2/11 A kérdező kommentje:
#1: Kifejtenéd? Milyen fajtákra gondolsz, amikor férfiatlan és amikor nem az.
2022. jan. 5. 21:39
3/11 anonim válasza:
#1 vagyok,ez bonyolult.Fontos a személyisége. Ha minden téren férfias,erős,ügyes,bátor,lehet rá számítani de van biszex hajlama,amit nem akar kiélni,ha nője van,akkor elfogadom. Viszont ha mellettem is pasizni akar,ez esetben elválnak útjaink.
4/11 anonim válasza:
Nem. Exem és párom is biszex amúgy :D
(Nem specifikusan biszexet kerestem, így alakult)
Nem tartottam őket férfiatlannak
5/11 A kérdező kommentje:
#4: És milyen volt megtudni, hogy biszexek?
2022. jan. 5. 22:34
6/11 anonim válasza:
#3 Szóval ha"minden téren férfias,erős,ügyes,bátor,lehet rá számítani " de mondjuk férfiakkal van szexuálisan az már számodra már nem tartozik a férfias kategóriába?
Tehát nőiessé válik egy férfi ha férfiakkal szexel?
7/11 anonim válasza:
Nem Okoska,akkor megcsal. Ha a partnerem,ne lépjen félre sem nővel,sem pasival.
8/11 anonim válasza:
Önmagában nem ha amúgy Férfias, de ne akarjon mellettem pasival félrelépni.
9/11 anonim válasza:
Nem férfiatlannak hanem számomra érdektelennek. (Mintha a világon sem volna!!!)
10/11 anonim válasza:
Attól függ. Ha úgy biszex, hogy ezt-azt kipróbált már pasival is régen, hát nem örülnék, de ha amúgy minden stimmel, nem szakítanék vele.
Azonban ha aktívan biszex, azaz továbbra is igénye van rá, hogy pasikkal szexeljen, össze se jönnék vele, vagy ha már együtt vagyunk, szakítás lenne belőle, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!