Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mondjak le a testi vonzalomról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjak le a testi vonzalomról?

Figyelt kérdés

Idegenkedtem a netes társkeresőktől, alapból van egy negatív felhangja.

Regisztráltam, mert nem sok esélyt látok arra, hogy élőben összejöjjön.

Én tényleg nem akarok bunkó lenni, de elég csúnyán néznek ki az emberek ott. Nem tudom milyen a női, de a férfi felhozatal brutális. Kapom a leveleket, a megtekintéseket. Egyik se tetszik még külsőre se. Nem tudnék alájuk feküdni undor nélkül.

2023. júl. 25. 21:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%

Inkább egyedül, mint ilyen helyesírású férfival, mint te 11.

A lécet te és a cimboráid tartjátok magasnak, mert nem tudjátok megugrani.

De attól még nem lesz magas.

2023. júl. 26. 08:03
 12/22 anonim ***** válasza:
41%
Nő írta ki. Mondjál le, igen.
2023. júl. 26. 08:05
 13/22 anonim ***** válasza:
48%
Hat tényleg sok a 100 kilós okádék férfi. Szinte az összes.
2023. júl. 26. 08:41
 14/22 anonim ***** válasza:
77%

Itt a többség vagy incel, vagy nem tudom, melyik bolygón él.

Magyarázzátok már el, hogy negyvenes nőként miért "kapálózna" már, bármilyen pasiért? Gondoljátok, hogy ha előtte nem találta meg a párját (számára vonzót, értelmeset, és olyat, akivel élhető az élet), közben az idő telt, megszokta a nyugit, azt, hogy egyedül él, nem kell alkalmazkodni senki baromságaihoz, és még el is tudja tartani magát, megoldja a saját lakhatását, akkor majd EZT fel fogja adni "kapálózva" egy akármilyen selejt fasziért?

Hol??? Melyik bolygón??? Ti azt csak szeretnétek, de nektek még akkor is a zsebhoki lesz az egyetlen esély.

2023. júl. 26. 11:48
 15/22 anonim ***** válasza:
39%
#14 Ez nem neked szólt nyugi, hanem a kérdezőnek, aki valamiféle istennőnek képzeli magát, akire ha a földi halandók, ha rápillantanak, megvakulnak a gyönyörtől...
2023. júl. 26. 11:56
 16/22 A kérdező kommentje:
Ki hiszi magát istennőnek? Egy átlagos pasi nekem tökéletes lenne, de durván átlag alattiak vannak, igénytelen képekkel.
2023. júl. 26. 12:04
 17/22 anonim ***** válasza:
26%
#16 Vagy csak te gondolod őket átlag alattiaknak!..
2023. júl. 26. 12:08
 18/22 anonim ***** válasza:
50%

Ez melyik oldal/app? Csak egyen vagy jelen vagy többet is próbáltál?

Számomra nagyon másnak tűnik a felhozatal Tinderen, Badoon, Randivonalon, Első Találkozáson stb. Nem azt állítom, hogy egyáltalán nincsenek átfedések, csak hogy jelentős különbségek vannak. Hátha nem találtad még meg a számodra megfelelő felületet. Mert egyébként dehogy mondj le! Úgy csak szenvednél, és a másiknak sem lenne jó, hidd el.

2023. júl. 26. 12:12
 19/22 anonim ***** válasza:
65%
16, te csak azt gondolod hogy egy átlagos pasi elég lenne. Ami neked az "átlagos".
2023. júl. 26. 19:10
 20/22 A kérdező kommentje:
Szívesen linkelném a felhozatalt. De nem tehetem. Sírva ennéd a kenyeret, hogyha közülük kellene választani.
2023. júl. 26. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!