Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a testbeszédről,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a testbeszédről, tényleg van jelentősége? Árulkodhat vonzalomról?

Figyelt kérdés

Olvastam több helyen is, hogy amikor egy ellenkező nemű ember vonzónak találja a másikat, akkor teljese testtel, de főleg a lábfejével az illető felé fordul.

Ti mit gondoltok erről, megfigyeltetek már hasonlót?

2020. jún. 3. 10:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A testbeszéd létező dolog, ami valóban árulkodhat például vonzalomról, de azért fontos, hogy minden gesztus egy nagy egész része, azaz több dolgot kell figyelembe venni. Például attól, hogy valaki lábfeje feléd néz, még nem biztos, hogy tetszel neki.
2020. jún. 3. 10:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez egy abszolut letezo dolog. Ahogy az 1-es is irta, osszetetten kell figyelni ezeket a jeleket.

Beszed kozben, ha feled fordulnak teljes testtel vagy megerintenek a valladon, karodon. Az is jel lehet, ha az illeto minel kozelebb probal allni hozzad...

2020. jún. 3. 10:37
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Igen, csak nem úgy, ahogy a legtöbb gyökér gondolja. Nagyon sok gesztus csak kombinációban értelmezhető (amit sokaknak nincs egyszerűen szeme vagy kapacitása megfigyelni rendesen), vagy pedig annyira markáns a kontextus hatása, hogy értelmezhetetlen az egész, amit az illető produkál.

Anno volt egy randim, emberünknek majd' kiesett a szeme, annyira méregette minden mozzanatom, majd megállapította, hogy nagyon zárkózott ember vagyok, mert minden végtagom keresztezem és lehajtom a fejem. Október végén ültünk este egy padon... Vajon mi a fszért húztam össze magam?

2020. jún. 3. 10:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem is írták, ez maximum kombinációból derül ki, önmagában 1-1 gesztusból nem. A lábfejes pont egy szar példa, mert az pont nem vonzalomról árulkodik.
2020. jún. 3. 10:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Én még nem beszélgettem senkivel úgy, hogy a lábfejem a hátam mögé nézett volna.😀
2020. jún. 3. 10:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az is fontos (azt nem ismétlem meg amit előttem leírnak) hogy vedd észre hogy minden ember más.

Van egy férfi, mondjuk hogy jó ismerősöm. Nekem nagyon tetszik, odavagyok érte. Ő ezt nem tudta/tudja ,most minden is mert van barátnője. De amikor ezzel a férfivel összefutok legtöbbször megölel. Volt hogy egy rendezvényen összefutottunk, megölelt, amikor beszélgettünk végig tök közel állt, átkarolt stb. DE! Nála az ilyesmi még nem jelenti azt hogy bejön neki az illető, mert ő egy nagyon közvetlen, nyitott, barátságos ember és sok barátjával/haverjával/ismerősével ilyen. Tehát egyáltalán nem én voltam/vagyok az egyetlen (sajnos :D) akivel ilyen módon kontaktolt, ilyen volt a testbeszéde. Ő egy ilyen ember. Más ember esetében le lehet vonni (pl ha valaki félénkebb) olyan következtetéseket hogy van vonzalom, az ő esetében ezen kívül nem volt semmi. Ő mindig ilyen, legalábbis olyanokkal akiket ismer, akikkel jóban van.

Az adott személy jellemvonásait is figyelembe kell azért venni, mert van akinek tök alap az érintés minden egyeb nélkül.

2020. jún. 3. 11:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2020. jún. 3. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!