Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez árulkodó testbeszéd, vagy semmi jelentősége nincs?
Figyelt kérdés
Tanárom beszélni akart velem 5 percre. Leültünk egymással szemben, ő széles terpeszben ült (jó, hát férfiak többségének így kényelmes), viszont amit kissé furcsálltam, hogy a belső combjánál igazgatta többször a nadrágját. Egyik oldalon huzigatja, szünet, aztán a másikon, majd újra..
Én meg nem tudtam már hová nézzek, mert ettől a mozgástól egyfolytában odatévedt a szemem.
Lehet, hogy ez véletlen, de én ha 5 percre szóba elegyedek valakivel csak kibírom, hogy ne akkor húzzam föl a harisnyámat a lábam között és hasonlók.
Szerintetek?
2013. ápr. 20. 09:14
2/4 anonim válasza:
Hát férfiaknál ez más, lehet épp merevedése volt aztán igazgatni kellett. De ez inkább szűk nadrágnál jellemző. szerintem semmi jelentősége nincsen, ha akart volna valamit akkor máshogy intézi.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Azt nem hiszem, hogy nyíltan akarna bármit is, hisz a tanárom.
2013. ápr. 20. 10:34
4/4 anonim válasza:
És az nem jelent semmit, ha épp merevedése volt?:D Azért gondolom egy felnőtt férfi már kinőtt a mindentől független, spontán merevedéses időszakból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!