Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon fog meg irni a srac?

Figyelt kérdés
Matcheltunk. Aztan kb 1,5 hetet vegigchateltunk... Nem masodperceken belul valaszolgatosan, de mindig hosszu üzeneteket valtottunk. Mar beszeltuk h kene talalkozni meg minden. Most elutazott egy hetre a barataival. Eloszor 2 nap utan valaszolt, most meg 3 napja nem valaszol.... Amugy asszem penteken jon vissza.. Szerintetek mar nincs kedve hozzam vagy szimplan a nyaralas lefoglalja?
2023. júl. 25. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább lefoglalja a nyaralás. Ne aggodalmaskodj, várd meg, míg visszajön.
2023. júl. 25. 18:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Remelem, mert eddig azt ereztem hogy megvan az osszhang. Meg tenyleg mindig hosszu uzenetekben valaszolt es sokat kerdezett tolem.. Es az ilyen embereket nagyon ritkak tinderen haha... De tudom hogy pl. minden appnak az ertesitese ki van nala kapcsolva, tehat nem az a telefonon logos ember
2023. júl. 25. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne éld bele magad azért még ebbe. Nem is találkoztatok. Még bármilyen is lehet. Plusz bármikor el is tűnhet. Próbáld elterelni a figyelmed és mással foglalkozni.
2023. júl. 25. 18:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Persze tudom,meg tulelnem ha eltunne, csak nem ertenem
2023. júl. 25. 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Első találkozás előtt még bármi előfordulhat. Nem ismered, max beleképzelsz dolgokat.
2023. júl. 25. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!