Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kidobott, most meg újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kidobott, most meg újra keres.. Vajon mi lehet ez, mi jár a fejèben?

Figyelt kérdés

Összekavarodtam egy lánnyal, akkor volt párja.nagyon jól alakult minden köztünk, szerelem lett. Mondta kidobja a srácot,de kicsit bonyolult volt a helyzete.aztan jött egy lehetősége hogy kimenjen tesójához külföldre jó lóvèèrt.

Azzal ment ki hogy összeszedi magát,és úgy könnyebben vágunk neki a közösnek.Ez egy nem mindennapi ajánlat volt,így persze belementem a külföldbe..

Nem egészen 1 hónap után kidobott,mondván hogy a exe is basztatta,én is állandóan, ez sok.egy darabig ne beszéljünk,neki ez nem megy.. eltelt majd 3 hét, véletlenül küldtem neki egy like-ot amit visszavontam.. másnap rákérdezett baj van? Aztán beszélgettünk. Ez kb 1 hónapja volt.Azota minden este, beszélünk videón,van hogy 1,5-2 órát. Vagy ő kelt reggel hogy hív.

Kérdi kivel beszéltem,merre voltam stb.. Mondta szeret,hiányzom ..

Most akkor mi van??

2022. okt. 26. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én már rég letiltottam volna. Gondolkodott volna akkor mikor szakított
2022. okt. 26. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el.
2022. okt. 26. 21:27
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Az van hogy a csaj érzelmileg instabil. Ambivalensek, felszínesek a kötődései, csapong össze-vissza. Pótlék voltál a kapcsolata mellett, majd amikor kiment akkor keresett azonnal újabb pótlékot. Amikor azzal szétment most megint te vagy a pótlék. Sz'tem ha nem vagy egy pszichomókus képességeivel megáldva akkor skippeld a storyt.
2022. okt. 26. 22:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
En is kihagynam. A donteskeptelen egyedek a te eletminosegedet is lerontjak, nemcsak a sajatjukat. Azt gondolja, hogy a cselekedeteinek nincsenek kovetkezmenyei. Ez csak olyanoknal mukodik, akik nyamnyilak. Komoly ferfihoz, komoly no passzol.
2022. okt. 26. 22:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Fel kéne már fogni mindenkinek,hogy ha szakít,vagy kilép valaki az életéből akkor azzal nem szabad elkezdeni ismét.

Ugyanis nem szeretet van ilyen mögött,hanem magánytól,unalomtól való félelem..

Sem exet, sem barátot nem szabad visszaengedni !

Mindig így tettem és csak és kizárólag előnyöm lett belőle. Nem azért él az ember,hogy mint egy használt pézsét elővegyék, és még párat fújjanak bele,mielőtt eldobják. Mert eldobják...ha jön olyan,aki mindent elhomályosít a másik fejében.

A döntésképtelen emberek a legrosszabbak,amúgy is. Ami igen, az legyen igen, ami nem ,az nem.De végleg !

2022. okt. 27. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!