Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen orvost javasoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen orvost javasoltok?

Figyelt kérdés

Egy olyan nőnek, aki ki lett dobva egy férfi által, majd elkezdi a fazon exét zaklatni? meg bizonygatni neki, hogy a fazonnal éppen most fog szexelni?

De most komolyan, van ennek az illetőnek segítség? orvosilag, bármi?

Hogy meglegyen az aktuális napi jó cselekedetem, gondoltam segítek neki, hogy gyorsabban túl tegye magát a csalódásán, és a szexuális éhségén:D

#szexhiány #kidobott nő
2018. szept. 12. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó arc a nő, nincs ennél jobb szórakozás.
2018. szept. 12. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:
2018. szept. 12. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Eléggé primitíven fogalmazol, én azért nem vagyok biztos benne, hogy nem neked kell az orvos, bocsi... Amikor engem "zaklatott" egy ex, simán letiltottam és kész, nem pedig idegbajosan hőbörögtem másnak orvosért!

19N

2018. szept. 12. 20:13
 4/5 A kérdező kommentje:
3 Múltkor még 42 éves voltál:D Áruld már el, hogy csinálod, én is akarom ezt:D
2018. szept. 12. 20:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyere szerelemdoktor, gyogyitsd meg a szivem, a beteged lettem mindemem langba gyul. O doktor uuuur,ne hagyj itt artatlanul:DDD
2018. szept. 12. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!