Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudott egy munkanélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudott egy munkanélkül csóró csinos nőt találni egy ilyen pszichopata mint az angyalföldi gyilkos? Tényleg sok nőnek nem számít az egzisztencia?

Figyelt kérdés
4 hónapja munkanélkül volt, adósság halmaza volt csóró volt, mégis így fel tudott szedni egy ilyen csinos nőt...
2023. júl. 25. 07:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
70%
10. Azert ez nem igaz, egy nagyon feltekeny ferfi sem oli meg a baratnojet.. ez a pasas kattantan szuletett.
2023. júl. 25. 09:51
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
#11 az erős féltékenység pont a kattantság jele. Sokszor kezdődik ezzel a házon belüli erőszak is. Nyilván ritka esetben végződik szerencsére gyilkossággal, de jobb, ha az ilyen emberektől minél előbb menekülsz🚩
2023. júl. 25. 09:56
 13/27 anonim ***** válasza:
22%
12. Akkor az atlagnal feltekenyebb . Szerintem vannak paran akik tufjak magukroly meg sem no verok sem pedig gyilkos hajlamokkal nem rendelkeznek! A feltekenyebb emberek magasabb szexualis vaggyal es szenvedellyel rendelkeznek mint egy normalis ember.
2023. júl. 25. 09:59
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

13

Nem.

A féltékeny emberek alacsonyabb önbecsüléssel, kisebbségi komolexussal és kisajátítási vággyal rendelkeznek, nem mással.

2023. júl. 25. 10:01
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
14. A gonosz emberek meg mindenkit kritizalnak ,mivel őnmagukkal sincsennek megelégedve és mással sem.
2023. júl. 25. 10:24
 16/27 anonim ***** válasza:
84%

15

Így igaz. :D

És többnyire ezek féltékenykednek, hiszen sem magukról nem hiszik el, hogy elég értékesek, sem a másik emberről nem hiszik el, hogy az hűséges és őszinte. Tűpontos megfogalmazás, hogy sem önmagukkal, sem másokkal nem elégedettek.

2023. júl. 25. 10:28
 17/27 anonim ***** válasza:
82%

Én láttam képet a két férfiról, és SZERINTEM nagyon hasonlítanak. Szóval én nem azért mondom, mert más azt mondja.

Egyébként nincs ebben semmi különös. Ha valakinek az adott külsejű férfiak az esetei, semmi meglepő nincs abban, ha szakítás után hasonló külsejű férfival jön össze. Ez különben is lényegtelen mellékszála a történetnek.

2023. júl. 25. 10:44
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
16. Te is ilyen vagy egy gyulolet kelto aki tele van rossz indulattal.
2023. júl. 25. 10:49
 19/27 anonim ***** válasza:
51%

Aha tehát szerinted ő [link]

nagyon hasonlit rá.

[link] &imgdii=OB_2LxOdGBTEuM

Biztos hogy ez a megoldás, mint két tojás tesó. Csodálom hogy Tordai Bence az epic szakállával még nem került képbe.

2023. júl. 25. 11:11
 20/27 anonim ***** válasza:
Második linknél ha lejjebb görgetsz a Google képekben megtalalod az olaszt, csak a cikkek közül a Blikkes már törlésre került. Az olasz pert helyezett kilátásba mert a Blikk valótlanul állította, hogy kapcsolatban állt a lánnyal .
2023. júl. 25. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!