Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiban már csalódtál mert azthitted sikeres de közben meg rossz fizetése volt?
Nőben csalódtam, és nem pénz ügyben.
Amikor olyan szituba került, a nagy vagány, csajból, alamuszi nyuszi lett.
Nem árt résen lenni.
2, kíváncsi lennék arra a szituációra. Nem írod le?:)
Nekem nem volt ilyen, hiszen tudtam mit dolgozik a pasi. Pultosok voltunk mind a ketten, de igazából abban hazudott, hogy ő gyarapodni akar meg jogsit akar meg ezt akar meg azt akar, de amúgy soha nem tett érte semmit, cigire rengeteg költött, meg a szabadnapján piára is. (Egy este alatt 50-60k-t elivott). Elég kiábrándító volt.
Ő az ostoba azért, mert a másik fél előítéletes?
Ez max akkor igaz, ha ő közli, hogy "zsíros melóm van", aztán kiderül, hogy hentes :D
Jaj, hagyjál már. Ez olyan kitaláció. Azért ez nem úgy megy, hogy valaki csak úgy kitalálja, hogy van pénze közben nincs. Ha valakinek van pénze az is látszik, ha nincs akkor meg nincs.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!