Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyenek lettek a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyenek lettek a mai nők, mi megy itt a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés
10 év után felmentem egy internetes társkereső oldalra, élő is fizettem, elkezdem nézni a nőket és az adatlapokat és valami hihetetlen rengeteg igényt, elvárást írnak le, szinte mindenki a tökéletes férfit keresi, kicsit ijesztő az egész amelyik normális volt azokra ráírtam értelmes kezdő levelet, szinte mindegyik vagy nem válaszolt vagy odaírta hogy bocsi de nem téged kereslek. Mem tartom magam rondának mások sem tartanak annak, de egyszerűen döbbenetes ami megy a párkapcsolati piacon kb egy hét után elment a kedvem, hogy barátnőm legyen, ilyen megfelelési kényszer miatt
2023. júl. 24. 20:57
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
97%
Persze, hogy a módok felelősek. Nem vágják ki az egész incell, troll brigádot, mint ez az egy csillagos.
2023. júl. 24. 22:30
 22/41 anonim ***** válasza:
97%

T

Dehogy nem valtoztal. Próbálj meg fiatalokra hajtani, majd jól elhajtanak, papi.

2023. júl. 24. 22:32
 23/41 anonim ***** válasza:
95%

Milyen kár, hogy te vagy itt az egyetlen troll, aki kreálja az öregecskézős, szánalmas kérdéseket és nem létező barátnőkről hallucinál. :D

Engem legalább rendszeresen “megkefél” a férjem, neked meg maximum a jobb/bal kezed marad. :)

2023. júl. 24. 22:33
 24/41 anonim ***** válasza:
60%

De hiába vágsz ki innen bárkit. Nem teszi lehetővé a végleges tiltást az oldal egyetlen egy funkciója sem. Egyetlen egy módon lehetne végleges tiltást elérni, de ezzel megszűnne az oldal anonimitása. E-mail címből lehet bármennyid, személy igazolványból, bankkártyából, telefonszámból már nem, vagy csak korlátozottan. Szóval hiába a tiltás, sajnos rengetegszer tiltották ki már valószínűleg azokat akik napi szinten provokálnak itt.. Igazából nincs megoldás rá.

2023. júl. 24. 22:33
 25/41 anonim ***** válasza:
7%

4,5 csillagos, nem véletlenül lettél kibaszva innen már párszor ;)

Attól még hogy a sok hasonszőrű felpontoz, echte troll vagy ezen az oldalon.

2023. júl. 24. 22:38
 26/41 anonim ***** válasza:
88%

Juuuj, most megtudhattuk, hogy az egész oldalon egyetlen egy 4,5 pipás van, ÉN. :D Köszi az infót, nagyon ügyesen kilogikáztad, remélem nem erőltetted meg közben magad túlságosan.

Egyetlen egyszer sem vágtak ki innen, nem hogy többször. Vélhetően összekeversz magaddal, trollocska.

2023. júl. 24. 22:43
 27/41 anonim ***** válasza:
84%

24

ez így van.

Az lenne a megoldás, hogy ezekre nem reagálni semmit.

Incel kérdés = 0 valasz

2023. júl. 24. 23:33
 28/41 anonim ***** válasza:
10%

Kell egy nagy pénzügyi világválság, ami mindenkit egyenlővé tesz.

Akkor majd talán egymást figyelik az emberek, nem az igényeiket.

2023. júl. 24. 23:47
 29/41 anonim ***** válasza:
92%
Vagy fejlődni kéne. De ahhoz meg kell mozdulni. Úgyhogy inkább álmodozzunk.
2023. júl. 24. 23:48
 30/41 anonim ***** válasza:
0%
Fejlődni? Inkább taposni, akár egymás fejét.
2023. júl. 24. 23:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!