Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyenek lettek a mai nők, mi megy itt a társkereső oldalakon?
Látom ez a kérdés egy fizetett tartalomgyártó kérdése.. :D
Ki van törölve a kommentem amiben szóvá merem tenni, hogy "napi incel hiszti..." mivel ilyen szavakat mint a "párkapcsolatai piac" azért nem mindennap használnak az emberek.. :D
De mindegy is.. attól még nem lesz hatalmas elvárása a nőknek, hogy megy a cenzúra és a kamu kitalált "nők lehetetlen elvárásokat támasztanak a férfiak számára" kérdés különböző megfogalmazási módokkal..
11-es
És ez miért probléma. 33 éves vagyok, és én is most dobtam ki a 27 éves barátnőmet akivel 8 évig jártunk. Miért? Mert már kezdett egy kicsit öregecske lenni. Legalább is ég és föld milyen volt 19 évesen és milyen most. Miközben én semmit nem változtam.
Nem értem miért lenne nagy elvárás 10-20 év korkülönbség a férfi javára, amikor egy férfi az csak egyre jobb a korral.
12es, engem egyszer kitiltottak, mert le mertem írni, hogy Shrek az egyik moderátor:")
Pedig egyértelmű, hogy a modik felelősek azért, ami itt megy...
Tipikus fideszes mentalitás, kelts zűrzavart, provokálj, ugraszd egymásnak a népet.
N
Én csak poénból írtam részben.
De minden kategóriában van pár ember aki napi szinten ontja magából a kamu kérdéseket.. sok esetben felismerhető a szava járásukból. Emberek, szexualitás, felnőtt kapcsolatok.. a legtöbb kategóriában van ilyen.
Ez is csak a szokásos "párkapcsolati piac" kérdés ahol mindig de mindig az van sérelmezve, hogy nem lehet megfelelni a nők ordénálé nagy elvárásainak. Pedig igazából mint jelen esetben sem, nincs különösebben részletezve, el is van tűnve a kérdező. Szóval ki lett rakva az újabb kamukérdés ezen a napon is..
Én viszont vállalom a véleményem, nem visszakozom:")
Már azt hittem, van egy hasonlóan "tökös" gyakoris, aki szintén átlátja, mi megy itt (is), de tévedtem 😂😂😂
N
És befutott az "öregecskéző" incel is. Úgy volt neked 8 évig barátnőd, mint nekem Grammy-díjam. :D
Aki kidobja a barátnőjét/barátját pusztán csak azért, mert az idősebb lett, az egy szánalmas lúzer, akinek fogalma sincs arról, hogy mi az a SZERELEM/SZERETET és aki meg sem érdemli. Milyen hihetetlen, hogy az ember másképp néz ki 19 évesen és másképp 27 évesen, aztaaa. Magic.
Az meg orbitális kamu, hogy a pasik a kor előrehaladtával csak jobbak lesznek. Aha persze, azért látni halomszámra 40-50-es (de sokszor 30-ast is) lelakott, igénytelen, hordahasú fickót. Na ők aztán baromi kívánatosak mit ne mondjak. Igen is nagy elvárás az ilyen 15-20 évvel fiatalabb barátnő, de várják csak, hajrá. Aztán majd nem kell csodálkozni, ha ezek a fiatal huszonévesek úgy lepattintják őket, mint annak a rendje.
Visszakozni nem visszakozom, csak elég nehéz elképzelni, hogy bárki pénzt adjon azért (Bárki alatt itt most egy céget képzeljünk el), hogy népszerűséget kreáljon egy fórum szerű weboldal számára.. Mármint nyilván vagy itt egy ilyen "leganda" hogy egyesek fizetést kapnak azért, hogy gyártsák a kérdéseket, de szerintem ez nem valós dolog.. poénnak persze jó, meg ilyesmi, de igazából nagyon meglepődnék rajta, ha így lenne. Aki pedig valóban moderátor az nyilván szerződés alapján bejelentve kapja a fizetését és nem az a munkája, hogy kérdéseket kreáljon.
(Elméletileg)
De persze tévedhetek is.. elvégre a XIXO is kifizetett egy rakatt pénzt Magyarország krémjének, hogy mondjanak el pár soros büfögést..
Hehe. Milyen öregecskéző incel? :D Fáj az igazság?
A 4,5 csillagos trollra ráférne már egy kefélés mert nagyon ideges, teljesen begőzölt az agya a több éves szexmegvonástól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!