Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek azzal, hogy valószínűleg sosem lesz hozzám illő társam?

Figyelt kérdés

30 környékén járok és most jutottam el végleg oda, hogy valószínűleg nem lesz sosem teljes értékű társam.

Voltak párkapcsolataim, de csak egyről tudok maradéktalanul pozitívan nyilatkozni. A többi elég mély sebet ejtett, ezeken a negatív tapasztalatokon pedig elég nehéz túllépni. Ezek miatt már nem igazán tudnék úgy belemenni egy kapcsolatba, hogy kompromisszumot kötök, viszont nem vagyok annyira "jó" pasi, hogy így bárki is legyen. (Ha gondoljátok, írok pár ilyen negatív tapasztalatot. Kicsit kezdem úgy érezni, hogy átlagos pasiként minden téren megszívja az ember végül.)

Szóval, úgy vagyok, hogy túl sok esélyt nem látok arra, hogy a HOZZÁM ILLŐ embert megtaláljam. Eleve, kevés lehetőségem van ismerkedni: A kinézetem átlagos, szóval a netes társkeresők kiestek. Személyesen pedig azért lenne nehéz, mert elég negatív környezetben vagyok egy kisvárosban.

Mégis adódott azért idén pár alkalom, amikor megismerhettem bizonyos személyeket és első körben megvolt a közös szimpátia. Aztán ott is jöttek a pofonok. És a környezetemben sem látok jobb helyzetet.

Az alábbiak érdekelnek:

- Hogy léptetek túl a hasonló helyzeten, ha voltatok ilyenben? Ha ilyen helyzetben megismertetek valakit, hogy történt?

- Miért ilyen átlagos férfiként a helyzet, mi kell ahhoz, hogy ebből kilépjen az ember?

- Ha valaki elméletileg megfelelő társ, miért nem becsülik meg? Vagy miért utólag?

2023. júl. 24. 16:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nemrég megismertem egy lányt a munkahelyemen. Tök véletlenül elkezdtünk beszélgetni, szimpatikusnak tűnt. Jó volt a humora, érdekes dolgokat mondott, szóval úgy voltam vele, hogy na, ő kezdi felkelteni jobban az érdeklődésem, szóval nyithatok is felé. Neten is rám írt, beszélgettünk ott is. 3-4 napig ment ez otthon és a munkahelyen is, ezalatt sokféle téma szóba került. Pl. mesélt arról, hogy volt egy gáz exe, most normálisabb pasit keresne, többet nem kell neki segg pasi. Megbeszéltük, hogy elmegyünk együtt inni meg programokra. Arról is mesélt, hogy mennyire elítéli a megcsalást.

Aztán a 4 napon délután megláttam, ahogy a munkahelyen csókolózik egy sráccal, akiről tudvalevő, hogy elég nagy csajozó és párkapcsolata van. Értelemszerűen rövidre zártam a lánnyal a dolgokat, mert nem szeretem a hazugságokat. (Ő is tudta, hogy az illetőnek barátnője van.)

De, hogy netes példát is hozzak, rám írt egy illető. Facebookon több csoportban is látta a hozzászólásaim és néha pár szót beszélgettünk is így. Aztán bejelölt és írt. Tök jól elbeszélgettünk kb. 2-3 hétig, videón is. Szó volt arról, hogy találkozunk is. (Nem lakik közel.)

Aztán jöttek a dolgok, nála bőven voltak fél mondatok, de rá is kérdeztem pár dologra. Nagyon durván nincs rendben magával. Elég gyűlölködő tud lenni. Az "exével" sincs lezárva a dolog, gyanúsan olyan, hogy még együtt is lehetnek akár.

2023. júl. 24. 16:40
 12/17 A kérdező kommentje:
10-es: Ezen gondolkozom egyébként egy ideje. Próbálok is félrerakni minden hónapban valamennyit, hogy ne a 0-ról költözzek, hanem azért fél évig tudjak élni munka nélkül is, ha esetleg nem jön egyből össze semmi.
2023. júl. 24. 16:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Én erre biztatnalak. Hogy változtass valamit a környezeteden. Másik, próbálj valamilyen társasághoz csatlakozni.kozos kirándulás, sport, bármi, ami érdekel. Keress valami hobbit. Nagyon sok szervezett tura van, mindig notobblet van. De ne csak a csajozás miatt akarj elmenni. Hanem barátkozni, kikapcsolódni. 30 évesen semmiképp ne törődj bele, hogy nem lesz párod, mert ez hülyeség!
2023. júl. 24. 16:46
 14/17 anonim ***** válasza:
90%
Mi ez az "átlagos pasi" szöveg? Akkor legyél nem átlagos. Ideje felelősséget vállalnod a saját életedért. Megteszel mindent, hogy a legjobbat hozd ki magadból? Vagy csak nézel a tükörbe és azt gondolod magadban, hogy "ez van"? Akarj több lenni, mint az átlag. Akarj jobb lenni, mint az átlag. Az igazság az, hogy töketlen vagy, mint sokan mások.
2023. júl. 24. 16:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem még jól kinéző embernek is nehéz lenne megtalálnia a megfelelőt kisvárosban, főleg ha ő pozitív és a környezet negatív. A 11-es válaszod alapján meg azt feltételezem, hogy morális lányt keresel, akinek jó a kapcsolata önmagával (van rendes önszeretete) és e mellett még érdekes is. Nagyon ritkák az ilyen személyek az én tapasztalatom alapján, szóval már csak ez miatt is szerintem elég esélytelen, hogy megtaláld a megfelelőt ott a kisvárosodban
 16/17 anonim ***** válasza:

Hogy léptetek túl a hasonló helyzeten, ha voltatok ilyenben? Ha ilyen helyzetben megismertetek valakit, hogy történt?

Elköltöztem a fővárosba. Társkeresőztem és különféle eseményekre jártam, járok ma is. Te amúgy rendben vagy magaddal? 😉

- Miért ilyen átlagos férfiként a helyzet, mi kell ahhoz, hogy ebből kilépjen az ember?

Kicsit unalmas...ha így fogod fel és semmi érdekeset, pluszt nem találsz magadban, amivel felkelthetnéd mások érdeklődését.

- Ha valaki elméletileg megfelelő társ, miért nem becsülik meg? Vagy miért utólag?

Te még soha nem voltál okosabb utólag? Mindannyian emberek vagyunk, hibázhatunk, néha rossz döntést hozunk.😉

17/17 anonim ***** válasza:
0%
És ezekben az esetekben mindketten tudtátok, kimondtátok, hogy ti most romantikusan ismerkedtek?
2023. júl. 24. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!