Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek azzal, hogy valószínűleg sosem lesz hozzám illő társam?

Figyelt kérdés

30 környékén járok és most jutottam el végleg oda, hogy valószínűleg nem lesz sosem teljes értékű társam.

Voltak párkapcsolataim, de csak egyről tudok maradéktalanul pozitívan nyilatkozni. A többi elég mély sebet ejtett, ezeken a negatív tapasztalatokon pedig elég nehéz túllépni. Ezek miatt már nem igazán tudnék úgy belemenni egy kapcsolatba, hogy kompromisszumot kötök, viszont nem vagyok annyira "jó" pasi, hogy így bárki is legyen. (Ha gondoljátok, írok pár ilyen negatív tapasztalatot. Kicsit kezdem úgy érezni, hogy átlagos pasiként minden téren megszívja az ember végül.)

Szóval, úgy vagyok, hogy túl sok esélyt nem látok arra, hogy a HOZZÁM ILLŐ embert megtaláljam. Eleve, kevés lehetőségem van ismerkedni: A kinézetem átlagos, szóval a netes társkeresők kiestek. Személyesen pedig azért lenne nehéz, mert elég negatív környezetben vagyok egy kisvárosban.

Mégis adódott azért idén pár alkalom, amikor megismerhettem bizonyos személyeket és első körben megvolt a közös szimpátia. Aztán ott is jöttek a pofonok. És a környezetemben sem látok jobb helyzetet.

Az alábbiak érdekelnek:

- Hogy léptetek túl a hasonló helyzeten, ha voltatok ilyenben? Ha ilyen helyzetben megismertetek valakit, hogy történt?

- Miért ilyen átlagos férfiként a helyzet, mi kell ahhoz, hogy ebből kilépjen az ember?

- Ha valaki elméletileg megfelelő társ, miért nem becsülik meg? Vagy miért utólag?

2023. júl. 24. 16:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
14%
Nem csoda, hogy nincs senkid, ez a gondolkodás annyira... ugh.
2023. júl. 24. 16:03
 2/17 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de miben rosszabb, mint a válasz, amit írtál?
2023. júl. 24. 16:10
 3/17 anonim ***** válasza:
28%
El kell fogadnod a tehén nő szintet ha ezt nem teszed meg incel vagy az itteni feministák szerint.
2023. júl. 24. 16:16
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem haragszom. Abban rosszabb, hogy süt belőled a keserűség meg az akármilyen színű pirula, és senki nem akar ilyen párt.
2023. júl. 24. 16:20
 5/17 A kérdező kommentje:

3-as: Az nem zavar, ha egy nőn van pár plusz kiló. Belső terén nagyobbak az elvárásaim. Pl. a másik válaszoló már kiesne, mert előítéletes és átgondolatlan.

4-es: Úgy tűnik, te teljesen félreértetted a kérdést. Leírtam, hogy volt idén is pár kölcsönös szimpátia, én mondtam ezekben mindig nemet, hogy több legyen. A saját előítéleted, hogy szerinted senki sem akar "ilyen" párt. (Abba már bele se menjünk, hogy élőben valahogy ezt senki sem látja rajtam, csak mivel épp egy problémáról írtam ki kérdést, értelemszerűen a dolgok negatív részéről írtam.)

2023. júl. 24. 16:24
 6/17 anonim ***** válasza:
0%

Látni nem is lehet, elkezdenek veled beszélni, és elejtett félmondatokban megmutatkozik.

De írd le ezeket az eseteket, hogy mi történt. Nem akarom belemagyarázni azt, amit első blikkre gondolok.

2023. júl. 24. 16:27
 7/17 A kérdező kommentje:

6-os: Egyrészt, az emberek többsége eléggé azalatt a szint alatt van, hogy félmondatokból bármit is felfogjon. Pont ez is a bajom, hogy nem igazán látok ilyen értelmes jelölteket.

Másrészt, ha nem akarok, nem ejtek el félmondatokat.

Melyik dologra vagy kíváncsi? A volt kapcsolataimra vagy az idei ismerkedéseimre?

2023. júl. 24. 16:29
 8/17 anonim ***** válasza:
Ismeros
2023. júl. 24. 16:30
 9/17 anonim ***** válasza:
Idei ismerkedésekre.
2023. júl. 24. 16:32
 10/17 anonim ***** válasza:
81%
Az eleteden kellene változtatni. Nem tudsz elkoltozni máshova? Ha mindig minden ugyanúgy marad az életedben, akkor nem lesz változás.
2023. júl. 24. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!