Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak ne nekem keljen eltartani… ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak ne nekem keljen eltartani… ?

Figyelt kérdés

Ez a tipikus női szöveg mikor a férfi jövedelme szóba kerül. Full kamu mint tudjuk. Tegyük fel ott a férfi 30 éves , 5 éve egyedül él. 300 ezret keres és senki nem segít neki. Önálló.

Aztán meg akarna ismerkedni a szóban forgó típusú nővel de annak nem lesz jó és megkapja a kérdés címében olvasható félrevezető szöveget.

Konkrétan arról van szó ; milliomos vagy? Vagy átlagnál jobban keresel ? (Pl 700 ezer 1 millió kötött) ha nem akkor kapod a “ne nekem keljen eltartani “ szöveget és elutasítást.

Szóval anyagias a nő és gazdag férfit akar akivel lehet úgy utazgatni stb hogy a férfi pénze menjen el vagy legalábbis mindenképp kedvező legyen a nőnek. Ne kelljen rá fizetni.

2023. júl. 24. 15:22
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
97%
29: Nem gazdag családból jöttem, nincs autóm, átlagfizetésem van, el se tartottak soha, sok éven keresztül egyedül éltem és tartottam el saját magam. Pont azért szeretek utazni, mert nekem gyerekkoromban ez kimaradt.
2023. júl. 24. 17:45
 32/48 anonim ***** válasza:
96%
Nekem a szüleim sajnos nem tudtak se lakást, de még egy pár cipőt sem venni kb 20 éves korom óta. Magam tartom el magam egyetem óta diákmelóból. Ennek semmi köze ahhoz ki honnan jött. Pont azért nem fogok lemondani a kedvenc dolgaimról, mert sokat tanultam, dolgozom, hogy beleférjenek. Mindenki olyan társat választ, amilyet akar. Ha egyedül szeretne lenni, ahhoz is joga van. Nem tudom miért kell ezen rugózni mindig.
2023. júl. 24. 17:47
 33/48 A kérdező kommentje:

Jaj maradj már! Ezt a típust utálom a legjobban! Mint ez egyik nővérem , külföldi pasi tartotta el 8 évig luxus körülmények közt. Minden nap étterembe vitte. Közben a fizetését kompletten elrakta a sracon spórolt. Utána ebből vett hitelre lakást és most 10 éve azt terjeszti a családban hogy mindent egyedül ért el! 😆😆😆

Az életbe nem tudta volna össze gyűjteni a önerőt a hitelhez ha azokban az években nem a srác tartotta volna el kompletten és költenie kellett volna a pénzéből.

2023. júl. 24. 17:50
 34/48 anonim ***** válasza:
96%
33: Örülök, hogy jobban ismered az életem, mint én. :D Sose volt gazdag pasim. :)
2023. júl. 24. 17:53
 35/48 anonim ***** válasza:
98%
Ennek a kérdezőnek valamiért nagyon fáj, hogy senki nem akarja eltartani, nyaralni vinni vagy nem tudom. Mindig ezen pörög itt, hogy micsoda dolog ez 🤷‍♀️
2023. júl. 24. 17:57
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem voltak gazdagok a szüleim, diplomám sincs (nekik sem). A születésem óta gyűjtötték a pénzt, mikor a tesómmal felnőttünk, ketten kaptunk egy lakást fele-fele arányban. Ennyivel tudtak segíteni.

Nekem is felnőttként indult el az élet, gyerekként csak álmodoztam, hogy hova fogok elmenni.

2023. júl. 24. 18:12
 37/48 anonim ***** válasza:
96%

29.

Nekem gazdagok a szüleim. A szüleim, nem én. 19 évesen koliba mentem, dolgoztam egyetem mellett. És nem, sosem volt magántanárom.

Igen, a szüleim támogattak az egyetem alatt kb annyival, amennyit rám költöttek volna ha otthon élek abban a 3 évben, kolidíjjal, hazautazással, mindennel együtt 50k volt ez havonta (most végeztem az egyetemen, nem az ősidőkről beszélek)

Elismerem, hogy könnyebb dolgom volt, mint sokaknak. Pl a szüleim az összes (4) nyelvvizsgámat kifizették. (A nyelvtudást nem, mindent közoktatásban vagy egyetemi ingyenes nyelvórán stb tanultam). A diplomámat is magam érdemeltem ki, a szüleim nem értenek ehhez a területhez. Nem volt magántanárom, sőt inkább én oktattam másokat.

22 éves vagyok, nincs sok pénzem, de van 2 év releváns szakmai tapasztalatom egy hianyszakmában, diplomám, sok használható nyelvvizsgám (köztük a szakmai angol C1, német B2 is), van nemzetközi neves lapban pubblikációm, versenyeket nyertem (ezeket az egyetem támogatta, a szüleimnek nem kellett költenie), részt vettem szakmai projekthéten, konferenciákon is, voltam szakkollégista stb. Most külföldön csinálok MSc-t (van ösztöndíjam és annyi megtakarításom, hogy kibírjam addig, amíg olyan félévem lesz, ami mellett tudok dolgozni. (Tehát elméletileg meg tudom csinálni szülői segítség nélkül, szükség esetén vállalok hétvégi melót, de a szüleim szeretnének valamennyire támogatni)

A várható kezdőfizetésem itthon jelenleg (friss diplomával ha nem mennék ki msc-re) 800k és 1.2 millió forint közt van bruttóban, ami az esetemben lehet akár az erős középmezőny is, tekintve a tapasztalatomat. (Ezt személyesen egy HR-es adta meg, a karrierhéten a "hogyan tárgyalj a béredről" tanácsadáson)

Igen, egy kicsivel könnyebb volt nekem, de valójaban semmi olyan nem volt, amit egy átlag család ne tehetett volna meg. A nyelvvizsgát ingyen is meg lehet oldani (érettségi, nyelvvizsgatámogatás, stipi ösztöndíj stb)

De világosíts fel, hogy pl te mit nem kaptál, ami miatt elvágtad magad ezektől a lehetőségektől (szorítkozz az anyagiakra)

2023. júl. 24. 21:07
 38/48 anonim ***** válasza:
96%
36: Nekem sem voltak gazdagok a szüleim, sőt!. Gyerekként max. nagyszülőknél nyaraltunk. És (valószínűleg pont emiatt) én például nem is vágyom erre, sosem álmodoztam róla. Van diplomám és anyagilag megengedhetném a nyaralást, csak egyáltalán nem érdekel.
2023. júl. 24. 21:08
 39/48 anonim ***** válasza:
97%

Mi meg az ilyen nyavalygó, általánosító, ismeretlenül ítélkező, magát mindenkitől okosobbra tartó, de valójában síkhülye típust utáljuk a legjobban. :)

Tök szuper, hogy te jobban ismered vadidegen emberek életét, mint ők maguk és az is tök szuper, hogy a nővéredből indulsz ki és belőle vezetsz le több millió nőre tekintve általános konklúziót, miszerint: ha egy nő képes magának megteremteni az anyagiakat, akkor az a) vagy hazudik b) valójában egy pasi pénzeli/pénzelte éééés c) hazuuuudiiik. Oké, köszönjük a részvételt. :D

Szánalom a köbön, de tényleg.

2023. júl. 24. 21:27
 40/48 FoxtrotLidérc ***** válasza:
78%
MASSZÍV különbség van aközött, hogy valaki el akarja magát tarttatni, illetve aközött, hogy valaki nem akar... Hogyan fogalmazzak, hogy ne legyen bántó...? Szóval a hétköznapok túléléséhez full gabonasikló. Megjegyzem: Én sem akarnék olyan barátnőt/feleséget, aki kb nem tud a rendelkezésére álló erőforrásokkal bánni. Eltartani valakit azt jelenti, hogy fizetésnapon laza mozdulattal szétk*rja a lóvét, aztán fizetésig nyomorog. Igen frusztráló tud lenni... Segítenél is, de magadat is fenn kell tartanod. Itt nem a pénz mennyisége a lényeg, hanem hogy az illető hogyan gazdálkodik vele.
2023. júl. 24. 23:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!