Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak ne nekem keljen eltartani… ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak ne nekem keljen eltartani… ?

Figyelt kérdés

Ez a tipikus női szöveg mikor a férfi jövedelme szóba kerül. Full kamu mint tudjuk. Tegyük fel ott a férfi 30 éves , 5 éve egyedül él. 300 ezret keres és senki nem segít neki. Önálló.

Aztán meg akarna ismerkedni a szóban forgó típusú nővel de annak nem lesz jó és megkapja a kérdés címében olvasható félrevezető szöveget.

Konkrétan arról van szó ; milliomos vagy? Vagy átlagnál jobban keresel ? (Pl 700 ezer 1 millió kötött) ha nem akkor kapod a “ne nekem keljen eltartani “ szöveget és elutasítást.

Szóval anyagias a nő és gazdag férfit akar akivel lehet úgy utazgatni stb hogy a férfi pénze menjen el vagy legalábbis mindenképp kedvező legyen a nőnek. Ne kelljen rá fizetni.

2023. júl. 24. 15:22
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

"A szusibárban biztosan nem fognak. Nem egymáshoz illőek a szokásaik."

Hót egyszerű, átlagos emberek vannak a szusiétteremben.

2023. júl. 24. 16:13
 22/48 anonim ***** válasza:
100%

2.5 pipás nagyon sok kérdés alatt nem érti, amit írnak neki. Nem rosszból írom, de funkcionális analfabéta szinten.

Mindig hisztizik, és egyszerű logikát nem képes felfogni.

2023. júl. 24. 16:14
 23/48 anonim ***** válasza:
100%
19: 13-as vagyok: Olyan emberrel kell összejönni, akivel hasonló az értékrendetek és életviteletek. Tehát nem rákényszeríteni az utazgatást egy otthonülősre aki inkább mondjuk a bélyeggyűjteményét rendezgeti. Ettől még korántsem biztos, hogy anyagi jellegű az akadály (a bélyeggyűjtemény ára lehet sokszorosa a nő sielgetésének). Csupán nem passzoltok össze anyagiaktól függetlenül.
2023. júl. 24. 16:15
 24/48 anonim ***** válasza:
96%
De akinek nincs pénze adott dologra, az honnan tudja, hogy nem lenne az életének a része, ha lenne rá pénze? Pont ezért választanak nagyjából hasonló keresetűek közül.
2023. júl. 24. 16:18
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
15: nem vagyok milliomos üzletasszony, átlagos fizetésem van, csak bevállalok pluszmunkákat is, mert szeretek utazni. De a cél az, hogy olyan munkám legyen, hogy ne kelljen pluszmunkát se vállalni, anélkül is beleférjen. Szerencsére a párom is így gondolkodik, az ő életében is fontos az utazás. Nélkülem is az volt és velem is az.
2023. júl. 24. 16:50
 26/48 anonim ***** válasza:
15%

Én elvből se jönnék össze nagy keresetűvel. Engem ne tartson el senki. Plusz én nem vagyok utazgatós. Lehet nekem attól teljes értékű életem, hogy nem mászkálok a világban. Nem vágyok ki külföldre, nem is nagyon beszélek egy nyelvet se.

Itthon néha elmegyek egy-két koncertre, ha úgy adódik. De aki meg a többire vágyik, az nem is egy párra vágyik, hanem arra, hogy legyen egy utazó cimborája aki elszórakoztassa.

2023. júl. 24. 17:03
 27/48 anonim ***** válasza:
87%
26: Tök jó, hogy minősítesz valamit, amit nem ismersz. Én a párom nélkül is utaztam, családtaggal, jól is éreztem magam és a párom is utazott így, amíg nem voltunk együtt. És hidd el, ha az év 365 napjából mondjuk 300-at itthon vagyunk, akkor is boldogok vagyunk együtt. ;) Lehet teljes értékű életed enélkül is, csak ne akard másra ráerőltetni a saját életstílusod, hanem találj olyat, aki erre vágyik.
2023. júl. 24. 17:15
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
Ja és attól mert te nem vagy utazgatós típus 26, már azt jelenti, hogy más sem lehet..?? Csak azért, mert valaki kalandvágyóbb, beszél is nyelveket és szívesen utazik, még véletlenül sem jelenti azt, hogy utazó cimborát keres szórakoztatásra, de honnan is tudhatnád, mikor fröcsög belőled az ítélkezés. Te ilyen beállítottságú vagy, más meg másmilyen, nincs ezzel semmi gond, mindaddig amíg nem áll neki egyik a másikat nagypofával meg/elítélni, miközben semmit nem tud róla.
2023. júl. 24. 17:18
 29/48 A kérdező kommentje:

Akik állandóan a családalapítással meg a utazással jönnek;

Nem lenne egyszerűbb elismerni hogy anyagiasak vagytok? “Gizike vagyok és a szüleim orvosok voltak, gazdag családban nőttem fel! Eltartottak 30 éves koromig amíg tanulgattam hogy elmondhassam diplomás vagyok. Kaptam a szüleimtől lakást meg luxus autót. Most csak oylan férfivel állok le aki hasonló körülmények közül jön és milliomos “

Nem lenne egyszerűbb így vállalni ezt? Ahelyett hogy előadjatok a szerény kislányt aki csak szeretne utazni meg nem a férfi helyett fizetni a repjegyet?

2023. júl. 24. 17:42
 30/48 anonim ***** válasza:
96%

"Mir keresel gyakorin ha te ilyen jó nő vagy???"

Mert ide ismerkedni járnak csak emberek, vagy mi a szösz? :) nem nekem szólt a kérdés, de nekem a gyik ilyen agyradír mint a Mónika show volt anno, néha ez is kell 😃

2023. júl. 24. 17:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!