Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! A ti pasitok (ha van)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! A ti pasitok (ha van) hogy reagálna ha egy pasi bepróbálkozna nálatok, miközben ő magadra hagyott pár percre?

Figyelt kérdés

Mármint ha a pasi aki bepróbálkozott, nem tudná hogy neked van pasid, mert nem látna senkit melletted, de idő közben vissza jönne a pasid és azt látná valaki csapja neked a szelet.

Mi történne ilyenkor? Hogyan reagálna a pasid? Összeverné a próbálkozót?

2023. júl. 24. 13:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az én barátnőmmel is történt már ilyen egy romkocsmában. Vettünk kaját, elvittük az egyik asztalhoz, és mivel elfelejtettem, gyorsan visszaszaladtam szalvétáért. Ezalatt a röpke idő alatt odament hozzá egy pasi, megkérdezte, hogy együtt vagyunk-e, vagy csak barát/bepróbálkozó vagyok. Aztán miközben sétáltam visszafelé, addig elszelelt. Legutóbb szintén ez volt, elszívtam egy cigit (hétvégi buliban/kocsmázáskor szoktam), eközben ő odébb állt tőlem egy méterrel, hogy ne szálljon rá a füst. Két srác meg eközben erősen méregetett, gondolom azt mérték fel, hogy egy pár vagyunk-e. Így amíg szívtam a cigit, az egyikük oda is ment barátnőmhöz.

Sok ehhez hasonló eset volt (szinte minden alkalommal előfordul, amikor kimozdulunk valahová), sőt még olyan is nem egyszer, hogy a jelenlétemben ment oda hozzá valaki. Két ilyen eset pont az első két randinkon volt. Miközben az első randinkra sétált, leszólította egy srác az utcán. Aztán a második randin a mellettünk ülő társaság egyik férfi tagja fordult oda hozzá sunyiban, amíg kimentem elszívni egy heets-et (IQOS-ba való cucc). Legutóbb a Balcsin meg egy 40-es német, sörözgető kerékpáros fickó köszönt ránk és invitált oda magukhoz. Vagy volt olyan is, hogy buliból hazafelé kiáltott ki valaki a kocsiból, hogy "CICAA!" Sőt még olyan is, hogy álltunk egy asztalnál, és egy már nem túl szomjas csávó fogta magát és beállt kettőnk közé.

Eszem ágában se volt agresszíven reagálni az ilyen esetekre. Neked se kéne ilyet elvárni a jövendőbeli pasidtól (reméljük, nincs is így).

2023. júl. 25. 03:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!