Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! A ti pasitok (ha van) hogy reagálna ha egy pasi bepróbálkozna nálatok, miközben ő magadra hagyott pár percre?
Mármint ha a pasi aki bepróbálkozott, nem tudná hogy neked van pasid, mert nem látna senkit melletted, de idő közben vissza jönne a pasid és azt látná valaki csapja neked a szelet.
Mi történne ilyenkor? Hogyan reagálna a pasid? Összeverné a próbálkozót?
Nem verné össze, mert járok aggresszív barmokkal.
AMúgy meg miért is kéne összeverni? Inkább az a kérdés, hogy te miért fogadod az udvarlását.
Ammint rájövök, hogy próbálkozik, elárulom, hogy van párom. Ha ez nem esik le nekem addig, amíg a párom visszaér, nincs semmi. Annyi, hogy mikor visszaér a párom leesik a próbálkozónak, hogy együtt vagyunk és az is, hogy boldogok vagyunk együtt, így lelép.
Miért kéne összeverni? Nem tehet róla, nem tudta, hogy nem szabad a pálya
Visszajönne egy "na itt vagyok, Drágám" szöveggel, ami azért eléggé érthető célzás lenne a csávónak :D
Mondjuk egyből próbálnám (persze normálisan) lekoptatni a csávót. Ha addig nem lép le, amíg a párom visszajön, akkor vagy nyomatékosabban elküldeném, vagy mondanám a páromnak, hogy ez a fickó nyomul rám, zavar engem. Persze ekkor se verné össze a csávót, csak elküldené.
Miert verné össze? Egyebkent meg ha rajövök mit akar (de ez esetben lehet anélkül is) egyből mondom hogy varom a barátom, vagy ilyesmit. Ha ebből nem vagja le, akkor finoman, majd ha kell hatarozottabban küldöm el. Ha erre se megy, akkor amikor megjön a parom az már eleg kell hogy legyen neki.
Max akkor verné meg ha a masik rátámadna, vagy rám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!