Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! A ti pasitok (ha van)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! A ti pasitok (ha van) hogy reagálna ha egy pasi bepróbálkozna nálatok, miközben ő magadra hagyott pár percre?

Figyelt kérdés

Mármint ha a pasi aki bepróbálkozott, nem tudná hogy neked van pasid, mert nem látna senkit melletted, de idő közben vissza jönne a pasid és azt látná valaki csapja neked a szelet.

Mi történne ilyenkor? Hogyan reagálna a pasid? Összeverné a próbálkozót?

2023. júl. 24. 13:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt már ilyenre példa, a párom jót nevetett. Ő élvezi, hogy másoknak is bejövök, nem zavarja, és bízik bennem.
2023. júl. 24. 13:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem verné össze, mert járok aggresszív barmokkal.

AMúgy meg miért is kéne összeverni? Inkább az a kérdés, hogy te miért fogadod az udvarlását.

2023. júl. 24. 13:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ammint rájövök, hogy próbálkozik, elárulom, hogy van párom. Ha ez nem esik le nekem addig, amíg a párom visszaér, nincs semmi. Annyi, hogy mikor visszaér a párom leesik a próbálkozónak, hogy együtt vagyunk és az is, hogy boldogok vagyunk együtt, így lelép.

Miért kéne összeverni? Nem tehet róla, nem tudta, hogy nem szabad a pálya

2023. júl. 24. 13:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Visszajönne egy "na itt vagyok, Drágám" szöveggel, ami azért eléggé érthető célzás lenne a csávónak :D

Mondjuk egyből próbálnám (persze normálisan) lekoptatni a csávót. Ha addig nem lép le, amíg a párom visszajön, akkor vagy nyomatékosabban elküldeném, vagy mondanám a páromnak, hogy ez a fickó nyomul rám, zavar engem. Persze ekkor se verné össze a csávót, csak elküldené.

2023. júl. 24. 13:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Miert verné össze? Egyebkent meg ha rajövök mit akar (de ez esetben lehet anélkül is) egyből mondom hogy varom a barátom, vagy ilyesmit. Ha ebből nem vagja le, akkor finoman, majd ha kell hatarozottabban küldöm el. Ha erre se megy, akkor amikor megjön a parom az már eleg kell hogy legyen neki.

Max akkor verné meg ha a masik rátámadna, vagy rám...

2023. júl. 24. 13:50
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, ne már... civilizált értelmes embereknél ez nem lehet egetrengető probléma. Tisztázzuk hogy van párom és kész. A páromnak ezzel az égvilágon semmi dolga nincs. Diszkréten ott áll a háttérben, de az én feladatom visszautasítani a közeledést.
2023. júl. 24. 14:05
 7/11 anonim ***** válasza:
71%
A nő dolga ilyenkor ignorálni a pasit, nem hiszem hogy a barátot kellene kellemetlen szituációba hozni ilyen dolgokkal.
2023. júl. 24. 14:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy verné össze. Nem is reagálna rá semmit. Én is meg tudom mondani a próbálkozónak, hogy foglalt vagyok.
2023. júl. 24. 16:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen. Miután féltékeny típus a barátom, én nem szeretném, ha ennek szemtanúja lenne. Így próbáltam addig lerázni, amíg visszaért a barátom.
2023. júl. 24. 17:19
 10/11 anonim ***** válasza:
56%
Hát az én párom valószínűleg felajánlaná, hogy vegyük be harmadiknak, ha bejönne nekem a pasi. :D
2023. júl. 24. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!