Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogyha nem vagyok jogosult a viszonzott szerelemre?
Ezt már nagyon rosszul élem meg, kb a padlóra vágott lelkileg.
Tudom, hogy nagyrészt szerencse kérdése, hogy kivel találkozik az ember élete során. Sose voltam önsajnáltató típus, lány létemre kezdeményeztem. Az első pár visszautasítás, ignorálás még fájt, aztán megszoktam. Sose nyomultam, próbáltam magam adni, de ez nyilván nem mindig ment könnyen (pl.:18-19-20 évesen).
Most van életem első párkapcsolata, nagyon nagy a szerelem. 4 hónapja vagyunk együtt, és egyik pillanatról a másikra mintha elmúltak volna a másik fél érzései. Rákérdeztem többször is, hogy mi a baj. Arra a kérdésre, hogy szerelmes-e belém, azt mondta, hogy nem, de jó velem lenni. És ezzel tönkre tett rendesen, mert azt hittem, hogy ugyanazt érzi, amit én, és tudom, hogyha lesz jobb, szebb nálam, akkor el fog hagyni, mert nem köti hozzám semmi. És én tényleg nem csúsztam bele olyanba, hogy összejövök azzal, aki nem tetszik, csakhogy legyen valakim, még mindig szűz vagyok. De ha most is megint csak viszonzás nélküli, akkor felesleges volt várnom, feküdtem volna le a legelső csávóval... Én már ezt nagyon nem bírom, és kezdem feladni, hogy valami baj van velem. Reálisan látom magam, dolgozom a külső-belső tulajdonságaimon, és eddig nem gondoltam magam reménytelen esetnek. De úgy látszik, hogy az vagyok.
Ugy vagytok együtt 4 honapja hogy nem volt szex? En ennyi idő alatt igy nőkent is bőven kiabrandultam volna a masikból.
Ne magadat hibaztasd, viszont élvezd az eletet. Ha sok kapcsolatod lesz, akkor lehet sokszor is fog fajni, viszont sok tapasztalatod lesz, aminek sose tudni mikor veszed hasznát.
És soha ne legyen egy pasi a mindened! Azok jönnek-mennek az életedben, bár nem tudhatod mikor jön az aki mellett vegleg megállsz, de ezt ne vard mindenkitől, főleg ne az elején. Akkor csak ismerkedj, élvezd, erezd jól magad, de önmagadat soha ne szoritsd háttérbe. Ha nem működik majd jön másik. Nem kell egy kapcsolatban szenvedni, vagy alarendelődni csakhogy megfelelj. Mindenkinek jár a szerelem, a boldogság, ha egyikkel nem működik, majd jön másik. Lehet nem azonnal, de jön.
De nem akarok sok kapcsolatot. Eleget randiztam, eleget próbálkoztam már. Nem akarom a kapcsolatokban is a strigulákat húzni, meg ki-bejárkálni.
Nem egy emberrel nem működött, hanem senkivel.
4 hónapja jártok, állítólag szerelmes vagy és mégse történt még szex. Csodálkozom, hogy veled van még mindig.
Most ő vagy máshol talál melletted szexpartner(eke)t, vagy aszexuális.
Nem hiába mondja, hogy jó neki veled...
Igazából te se vagy szerelmes belé amúgy, inkább a szerelem érzésébe, maga a szerelembe.
Lehet mindenegyes alany, akivel együtt voltál ugyanúgy járt mint a mostani. Hogy te elvárod, hogy szerelmesek legyenek beléd miközben te nem vagy és mégcsak szex sem történik. Ami okos döntés, mert hát nincs köztetek szerelem, de mégse az mert akkor minek vagytok együtt.
Kevered a szezont a fazonnal durván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!