Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, hogyha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogyha nem vagyok jogosult a viszonzott szerelemre?

Figyelt kérdés

Ezt már nagyon rosszul élem meg, kb a padlóra vágott lelkileg.

Tudom, hogy nagyrészt szerencse kérdése, hogy kivel találkozik az ember élete során. Sose voltam önsajnáltató típus, lány létemre kezdeményeztem. Az első pár visszautasítás, ignorálás még fájt, aztán megszoktam. Sose nyomultam, próbáltam magam adni, de ez nyilván nem mindig ment könnyen (pl.:18-19-20 évesen).

Most van életem első párkapcsolata, nagyon nagy a szerelem. 4 hónapja vagyunk együtt, és egyik pillanatról a másikra mintha elmúltak volna a másik fél érzései. Rákérdeztem többször is, hogy mi a baj. Arra a kérdésre, hogy szerelmes-e belém, azt mondta, hogy nem, de jó velem lenni. És ezzel tönkre tett rendesen, mert azt hittem, hogy ugyanazt érzi, amit én, és tudom, hogyha lesz jobb, szebb nálam, akkor el fog hagyni, mert nem köti hozzám semmi. És én tényleg nem csúsztam bele olyanba, hogy összejövök azzal, aki nem tetszik, csakhogy legyen valakim, még mindig szűz vagyok. De ha most is megint csak viszonzás nélküli, akkor felesleges volt várnom, feküdtem volna le a legelső csávóval... Én már ezt nagyon nem bírom, és kezdem feladni, hogy valami baj van velem. Reálisan látom magam, dolgozom a külső-belső tulajdonságaimon, és eddig nem gondoltam magam reménytelen esetnek. De úgy látszik, hogy az vagyok.

2023. júl. 24. 10:05
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
De lenne igény rá, azonban nem akarom elsietni. Visszaolvastam pár ilyen kérdést, és az a vélemény, hogyha valaki 18 fölött van, akkor az első pár hét után, max egy hónap után feküdjön le a párjával. Csak hogy ez nem így van, hogyha előtte nem jutott valaki el a párkapcsolatig, szexig, akkor nem lehet pár hét alatt lezavarni.
2023. júl. 24. 11:51
 12/21 anonim ***** válasza:
94%
4 hónap azért nem pár hét... Lehet, hogy megszűnt az újdonság varázsa, amiért hiába tett bele energiát, nem látott haladást, fejlődést.
2023. júl. 24. 12:05
 13/21 anonim ***** válasza:

Ugy vagytok együtt 4 honapja hogy nem volt szex? En ennyi idő alatt igy nőkent is bőven kiabrandultam volna a masikból.

Ne magadat hibaztasd, viszont élvezd az eletet. Ha sok kapcsolatod lesz, akkor lehet sokszor is fog fajni, viszont sok tapasztalatod lesz, aminek sose tudni mikor veszed hasznát.

És soha ne legyen egy pasi a mindened! Azok jönnek-mennek az életedben, bár nem tudhatod mikor jön az aki mellett vegleg megállsz, de ezt ne vard mindenkitől, főleg ne az elején. Akkor csak ismerkedj, élvezd, erezd jól magad, de önmagadat soha ne szoritsd háttérbe. Ha nem működik majd jön másik. Nem kell egy kapcsolatban szenvedni, vagy alarendelődni csakhogy megfelelj. Mindenkinek jár a szerelem, a boldogság, ha egyikkel nem működik, majd jön másik. Lehet nem azonnal, de jön.

2023. júl. 24. 12:26
 14/21 A kérdező kommentje:

De nem akarok sok kapcsolatot. Eleget randiztam, eleget próbálkoztam már. Nem akarom a kapcsolatokban is a strigulákat húzni, meg ki-bejárkálni.

Nem egy emberrel nem működött, hanem senkivel.

2023. júl. 24. 12:54
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor se hibaztasd magad, vagy keresd meg mi lehet az ok. Semmiképp nem az hogy "neked nem jár", ilyen nincs! De lehet egyszerűen csak nem volt eddig szerencséd.
2023. júl. 24. 13:44
 16/21 anonim ***** válasza:
95%

4 hónapja jártok, állítólag szerelmes vagy és mégse történt még szex. Csodálkozom, hogy veled van még mindig.

Most ő vagy máshol talál melletted szexpartner(eke)t, vagy aszexuális.

Nem hiába mondja, hogy jó neki veled...

Igazából te se vagy szerelmes belé amúgy, inkább a szerelem érzésébe, maga a szerelembe.

Lehet mindenegyes alany, akivel együtt voltál ugyanúgy járt mint a mostani. Hogy te elvárod, hogy szerelmesek legyenek beléd miközben te nem vagy és mégcsak szex sem történik. Ami okos döntés, mert hát nincs köztetek szerelem, de mégse az mert akkor minek vagytok együtt.

Kevered a szezont a fazonnal durván.

2023. júl. 24. 13:45
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom hany eves vagy, de azt kijelenthetem, hogy te egyaltlan nem sietted el a szexet. Honapokig meg a hoher sem var rad. Megis mennyi lenne az az idi, ami utan neked mar nem tunik elhamarkodottnak a szex? Felnott ember vagy mar, tudnod kene, hogy a masiktol akarsz-e valamit, vagy sem. Ha valoban szerelmes lennel, akkor mar a falat kene kaparnod, megba fogaiddal letepni rola a ruhat, hogy tortenjen mar valami. Egyszeruen te meg nem nottel fel a parkapcsolati szintre, tulmisztifikalod a szexet, es tinilanykent allsz hozza az elethez. Igazavol a faszit sem ertem, en mar reg leptem volna tovabb, ha a kezenfogva setalgatas a maximum 4 honap utan. Komolytalanna teszed az egesz kapcsolatot a szorongasoddal. Szerintem szakits es keress fel egy pszichologust, mert jol erzed, van baj nalad, amivel foglalkoznod kene. Mintha nem tudnal feljebb lepni a kovetkezo lepcsore.
2023. júl. 24. 14:41
 18/21 A kérdező kommentje:
Hát kösz.
2023. júl. 24. 14:43
 19/21 A kérdező kommentje:
Azt esetleg nem tudjátok milyen színű zokni van rajtam? Ha már az érzéseimet tudjátok.
2023. júl. 24. 14:43
 20/21 anonim ***** válasza:
Feltettel egy kerdest, kaptal ra valaszokat. A megosztott informaciok alapjan mindenki a sajat tapasztalatai szerint leirja, hogy mi lehet a hattereben a problemadnak. Fogd fel tukornek, mi igy latunk teged. Lehet, hogy hulyek vagyunk es teljesen maskepp gondoljuk, mint ahogy van, akkor fogalmazd at a kerdest, ami egyertelmusit dolgokat. Vagybaz is lehet, hogy megis mi latjuk jol a vilagot, es tenyleg el kene gondolkoznod ezeken. Nekunk nem szamit, hiszen itt neked van problemad. Ha megoldod jo, ha nem, az is. Ha nagyon egyontetu a velemeny, akkor viszont kenytelen leszel a javasolt utvonalon vegigmenni gondolatban, ha egyszer szeretnel kikeveredni ebbol.
2023. júl. 24. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!