Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érthető vagy nagyon gáz hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érthető vagy nagyon gáz hogy ennyire társat akarok találni már lassan 40 évesen?

Figyelt kérdés
Igen lehet hogy bepánikoltam az utóbbi időben de egyszerűen a napom felét a társkeresés tölti ki, a létező összes fórumon rajta vagyok, internetes ismerkedős oldalakon, Facebook csoportokban mindenhol próbálom a társkeresést, a baba mama csoporton keresztül az inzulinrezisztencia csoporton át. A Facebookon ha csinos nőt látok azonnal ráírok múltkor egyik ismerősöm kitett barátnőjével képet és beírtam hogy szívesen ismerkednék valamelyikkel, tényleg nagyon akarok társat találni, félek hogy kifutok az időből
2023. júl. 23. 21:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Érthető, de nem ilyen módon kellene ismerkedni ahogy teszed.
2023. júl. 23. 21:14
 2/14 anonim ***** válasza:
72%

Megértem a nyomás, én kb.20 éves koromtól hallgatom, hogy mikor megyek már férjhez/hol a gyerek stb.

Szerencsére neked férfiként még rengeteg időd van,nem ketyeg a biológiai órád úgy, mint egy nőnek.

Viszont egyáltalán nem gáz, hogy szeretnél egy társat, kitartás! 😊

2023. júl. 23. 21:22
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne görcsölj rá ennyire a témára. Elhiszem, hogy vágysz egy nőre, de az ilyen viselkrdet csak elriasztja őket.
2023. júl. 23. 21:22
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Én is így vagyok 32 éves nőként. Budapesti vagy?
2023. júl. 23. 21:25
 5/14 anonim ***** válasza:
56%

Elsőnek az lenne a legfontosabb, hogy egyedül is boldog tudj lenni, így nem mástól fogod elvarni, hogy boldoggá tegyen.

Ha úgy a nő, mint a férfi egyedül is boldog tudna lenni, mikor összejönnének, akkor azon lennének l, hogy a másik boldogsága legyen az első.

Sajnos a tömegember a fentiek közelében sincs.

2023. júl. 23. 21:26
 6/14 anonim ***** válasza:
51%

"akkor azon lennének l, hogy a másik boldogsága legyen az első."

Ez szánalmas, szolgalelkű hozzáállás. Az egyén számára a legfontosabb a saját boldogsága. Mindenki más utána jön.

2023. júl. 23. 21:29
 7/14 anonim ***** válasza:
26%

6.

Ez nem szolgalelkűség, hanem érett tudatos személyiség.

Nagyon kevesen értik ezt meg...

Talán egyszer megérted, hogy amikor (mind a kettő félnek) a másik boldogsága lesz az első, azzal te leszel a legboldogabb.

2023. júl. 23. 21:35
 8/14 anonim ***** válasza:
39%

7.

Na igen, de mi garantálja, hogy a másik fél tartja is magát ehhez az egyezményhez? Ráadásul a valódi boldogságot csak magadnak okozhatod, mert a másik fél nem ismeri a gondolataidat.

2023. júl. 23. 21:37
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Annyi biztos,hogy nem szívesen lennék a munkatársad,sem a kedvenc eladód vagy pultosod...
2023. júl. 23. 21:38
 10/14 anonim ***** válasza:
47%

8.

"Ráadásul a valódi boldogságot csak magadnak okozhatod, mert a másik fél nem ismeri a gondolataidat."

Nem bonyolult.

Ezért kell minden vágyat megbeszélni a párunkkal.

Törekedve arra, hogy ezek a reális vágyak ki is elégüljenek.

Mi garantálja?

Ez sem bonyolult.

A szellemi érettsége.

De ahogy írtam már, erre a szintre kevesen érnek meg....

Ehhez kell a magas intelligencia, tájékozottság, kommunikáció stb.

2023. júl. 23. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!