Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, mikor tekintetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mikor tekintetek egy férfit alkoholistának? Ha ezeket a számokat eléri, vagy már napi 1 sör is sok nektek esténként egy pasitól?

Figyelt kérdés

,,Az egészségre hosszabb időn át sem károsító hatású mennyiség a napi 4 cl mennyiségű tiszta szeszt meg nem haladó fogyasztás. Ez általában 4 dl bort, 1 dl tömény szeszt vagy 2 üveg sört jelent. A nőkre ezeknek a mennyiségeknek a fele vonatkozik. Ezek a mennyiségek nem azt jelzik, hogy mennyit „kellene” innunk, hanem e szint felett, már károsodást okoz.

Kifejezetten káros mértékűnek minősül a 10 cl tiszta szeszt meghaladó fogyasztás: 1l bornak vagy 2 dl töménynek vagy 2-3 l sörnek felel meg."

Én amúgy egy 0.7 literes tiszta 40%-os vodka finnlandiát (legjobb) szoktam egy héten meginni péntek, szombat, vasárnap, szóval 5 napig mindig tiszta vagyok. Ez olyan napi 2.3 deci 3 napra.

2023. júl. 23. 13:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te csak győzködsz, és magyarázkodsz. Első ajtón repülnél.
2023. júl. 23. 14:44
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

8.

Ez komoly? Az az érved az alkoholizmus mellett, hogy valami celeb ezt nyilatkozta 7 évvel ezelőtt?

2023. júl. 23. 14:45
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Az tudja le tenni aki magának és másnak is be meri vallani , hogy ez nem jó dolog.
2023. júl. 23. 14:47
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor, ha nem tud meglenni alkohol nélkül. Csak mert most jó napja volt, most rossz, most feszült, most a munkatársának gyereke született, elé tolakodott valaki a dugóban... szóval érted?
2023. júl. 23. 14:53
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha muszáj innia, akkor, most ha egy héten keresztül olyanja van, hogy minden nap megiszik maximum egy sört vagy valamit, vagy úgy alakul, hogy 3 héten keresztül minden hétvégén hívja valaki, hogy igyanak, még nem fogom annak tartani, de ha rendszeressé válik, akkor igen.
2023. júl. 23. 15:08
 16/21 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nem fér bele, hogy a hét majdnem felében bő 2 deci tomenyet iszik naponta
2023. júl. 23. 15:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Shrek?
2023. júl. 23. 19:27
 18/21 anonim ***** válasza:
54%

"Az egészségre hosszabb időn át sem károsító hatású mennyiség a napi 4 cl mennyiségű tiszta szeszt meg nem haladó fogyasztás."

Ez baromság, szerintem valahol 16ml lehet a határ. Aki ezt a kérdést felteszi, az viszont nem fogja tudni tartani.

2023. júl. 23. 20:42
 19/21 anonim ***** válasza:
54%
4 centinél én másnapos voltam legutóbb.
2023. júl. 23. 20:43
 20/21 Sunshinedoll ***** válasza:
34%

Rendszeres ivás. Ide értem a napi 1 sört de azt is, ha minden pénteken taknyosra issza magát.

Illetve ha a szórakozáshoz/relaxációhoz neki minden esetben alkohol kell.

2023. júl. 23. 21:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!