Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szülők jelenlétében tudsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők jelenlétében tudsz csajozni/pasizni?

Figyelt kérdés
Valahogy én nem tudok felszabadultan ismerkedni ha ott vannak főleg úgy hogy még meg is jegyzik àllandóan hogy juj dejo csaj volt miért nem szólìtottad meg stb Vagy multkor anyám mondja hogy az a csaj végig nézett nyugodtan próbálkozhattál volna.. Màr hülyét kapok ettől van hogy ràordìtok aggreszìvan. Amit tudni kell hogy én elengedtem a párkeresést és gyereket sem szeretnék meg hàzasodni sem.. Max dugni de arra vannak megoldások.
2023. júl. 22. 20:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Uhh nálunk is ugyanez. Is hiába vagyok már 30 éves, anyám még mellettem ugyanúgy kommentál ha úgy van, pofámról lesül a bőr.

Mi is balatonnál voltunk, kijőve letusoltuk magunkat és ránk várt 2 srác, anyám meg mondja hogy miattad vannak itt, veled akarnak beszélgetni…uff. Nem lehet leállítani. Próbáltam.

A másikfele meg az hogy hiába ül mellettünk a büfébe életem csávója, ha a család ottvan mégcsak rásem nézek nehogy meglássák és eszükbejusson valami…

Szal pasizni csakis solo :)

2023. júl. 23. 00:29
 12/13 anonim ***** válasza:
47%

#9: A gyerekek sem egyformák. Vannak, akik gyorsan igényt tartanak az önállóságra míg másokat noszogatni kell.

A fiúkat prostihoz vivő apákat sem ítélném el csípőből. Vannak fiúk, akik talán éppen a túlféltő, hibás nevelésnek köszönhetően félnek a szexualitástól. Túl sokszor hallotak a nemi betegségekről, a nem kívánt terhességekről, vagy hogy mekkora nagy szemét az a fiú, aki csak szexet akar egy lánytól és ez egy gátat képez bennük az ismerkedésben. Nem azért, mert csak dugni akarnának, hanem mert nem kezdeményeznek olyan lányoknál, akikben nem biztosak, hogy ő lesz az igazi és ha így van, akkor ők csak kihasználják ezeket a lányokat. Ezt nem akarják, mert hát az rossz, tehát várnak az igazira. Ez az igazi pedig természetesen egy szép, okos, talpraesett... lány, és kívülről nézve már az is jön le, hogy túl magasak az igényei, mert nem veszi észre a neki való lányokat. Idővel pedig szorongani is kezd, mert a többiek már így vagy úgy elvesztették a szüzességüket, néhányan már egész tapasztaltnak számítanak, ő pedig még talán nem is csókolózott.

Ilyen esetben megoldás lehet a prosti. Nem valami extrém dolgokat bevállaló domina, hanem egy egyszerű lány, akivel szexelhet és rájöhet, hogy milyen is az. Persze ezt sem apunak kellene leszervezni, de lehet, hogy éppen ez a kezdő lökés kell neki.

2023. júl. 23. 06:43
 13/13 A kérdező kommentje:
#12 Véleményem szerint az a helyes ha ilyen esetben sem avatkozik be a szülő. Ez nem olyan dolog mint a többi hogy jaj Petike nem tudsz felülni a hintára ,na majd én fogom a kezecskédet, vagy eldölsz a biciklivel nembaj berakunk egy fàt amivel foglak. Pàrkeresésnél jobb ha a szülő jó messzire eltávolodik és hagyja. Egyébként nekem már volt kapcsolatom és egyéb kaladok is ,és így még gàzabb.
2023. júl. 26. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!