Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szülők jelenlétében tudsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők jelenlétében tudsz csajozni/pasizni?

Figyelt kérdés
Valahogy én nem tudok felszabadultan ismerkedni ha ott vannak főleg úgy hogy még meg is jegyzik àllandóan hogy juj dejo csaj volt miért nem szólìtottad meg stb Vagy multkor anyám mondja hogy az a csaj végig nézett nyugodtan próbálkozhattál volna.. Màr hülyét kapok ettől van hogy ràordìtok aggreszìvan. Amit tudni kell hogy én elengedtem a párkeresést és gyereket sem szeretnék meg hàzasodni sem.. Max dugni de arra vannak megoldások.
2023. júl. 22. 20:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ja, ezt az én anyám is csinálta még régebben, ráfogtam az anyai elfogultságára.

Aztán miután mondtam neki, hogy engem ilyen téren minden hidegen hagy (aszexualitás), a társadalmi elvárásokra pedig magasról teszek, azóta leszokott róla.

2023. júl. 22. 20:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt kiterjeszteném a testvérekre, barátokra is. Egyszerűen zavar, ha mások néznek közben és még a tanácsokat is adják. Agresszív soha nem voltam, de volt hogy inkább tüntetőleg elvonultam és inkább hagytam is a csajozás témát, pedig amúgy tetszett is a csaj.
2023. júl. 22. 20:19
 3/13 anonim ***** válasza:

en nem is tudtam hogy ilyen letezik. hogy család egylapon lenne a tarskeresessel egyaltalan.

amikor pl balcsin voltunk is a csaladdal, akkor tesommal mi elmehettünk külön is barangolni vagy bármi lettek ismerőseink is. olyan eletemben nem volt még hogy majd apa anya mellett leszolitson egy pasi megyek e vele pl labdazni a vizbe. vagy hogy en a szomszednapozófiúkát kérdezzem erről :D

vagy anyám ezzel zaklasson?:D

abszurd.

2023. júl. 22. 21:40
 4/13 anonim ***** válasza:
vagy ha nekem gyerekem lenne felnove azt fogom kapni ha vele nyaralok hogy mellettem a csajokat hajkurássza családi nyaraláson amire viszem? jezus.
2023. júl. 22. 21:43
 5/13 A kérdező kommentje:
Pedig van ilyen.. simàn előfordulhat hogy sétàlsz a szüleiddel pl a Balaton parton hogy a példànàl maradjunk,egy fiú banda szembejön és ràd mosolyognak majd anyád elkezd bökdösni stb vagy csak ràdnéz hogy figyu megnéztek stb.. szerintem baromi idegesítő és van hogy hangosan felszólalok úgy hogy azok is hallàj hogy àá tuti nem engem néztek meg leállìtom .. volt hogy csajok jöttek szembe és utána mosolyogtak is ahogy anyàmat leàllìtom.. igazából nem nekem kellemetlen..viszont igy ha tényleg tetszik valaki és fel akarnàm szedni akkor sem tudnám
2023. júl. 22. 21:46
 6/13 anonim ***** válasza:

szerintem meg a normalis az hogy pl haverokkal nőznkna csaladi progikon meg a csalad van fokuszban.

amikor egyszer a vizben odajott hozzam egy srác, apa kiparancsolt a vizbol es nem mehettem bele, es nem nézhettem a srác felé sem.

nekem a szuleim az ez. nemhogy még ők vessenek pasik labai elé.

meg nem is akarnék szulők orra előtt "nedvesedni" sem.

2023. júl. 22. 22:20
 7/13 anonim ***** válasza:
*haverokkal nőznek
2023. júl. 22. 22:21
 8/13 anonim ***** válasza:
Alapvetően igazad van, de vannak szülők akik nem érzik, hogy ciki a gyereküknek amit csinálnak. Akkor is, ha nem beégetni, hanem segíteni akarnának. Ilyenkor a gyereknek is nehéz megfelelően reagálni, mert agresszíven támadni nem jó ötlet, de azért kellően nyomatékosítani kell, hogy nem kér a segítségből.
2023. júl. 22. 22:27
 9/13 anonim ***** válasza:

egy szulonek már akkor képben kéne lennie mikor jön a ne fogd már a kezem anya rész.

tiszteletben kéne tartaniba gyerek magánszféráját vagy életét.

ritka prolimitiv ősbarmok azok akik azt ereztetik a gyerekkel hogy nem csak a cipot bekötni de pártatálálshoz is szulo kell. veletlen nem akarja ő felhuzni az ovszert isnhogy biztosnlegyen? vagy betenni a csajba hogy biztos betaláljon?

es ezeken tul megjobban az onbecsulest rombolják azok az "apák" akik képesekmmég pr.stihoz is vinni a gyereket. nehogy érzelmeket tanuljon meg kapcsolatepitest. maradjon csak luzer incel.

sok szulő a szülőség legalja.

2023. júl. 22. 22:51
 10/13 anonim ***** válasza:
*primitiv
2023. júl. 22. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!