Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiben jellemző az a nőknél hogy nagyon jól érzi magát egy férfival, nagyon jól elvan vele, teljesen megszerette azt a férfit, viszont valamiért vonzalmat nem érez az ilyen férfiak iránt?

Figyelt kérdés
2023. júl. 22. 15:01
 1/10 anonim ***** válasza:
94%

Mert vonzalom vagy van, vagy nincs.

Amit Te felvázoltál, azt én barátságnak nevezem.

Ne erőltesd rá magad másra!

2023. júl. 22. 15:02
 2/10 anonim válasza:
90%

Létezik ilyen, nem is kis arányban.

Ha nincs meg a vonzalom/kémia, akkor ez egy nagyon erős és hosszútávú barátság is lehet.

2023. júl. 22. 15:04
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Az én esetemben 100%-ban fordul elő. Hiába kapom meg folyton, hogy "minden nő egy ilyen férfira vágyna", közben ott volt mindig befejezésül a "de nálam nincs meg a szikra" monológ. (Persze tudom, hogy az első fele ilyenkor csak kamu, hogy ne érezzenek lelkifurdalást a visszautasítás miatt...)
2023. júl. 22. 15:05
 4/10 A kérdező kommentje:
3. Teljesen magamra ismertem és nem értem hogy miért van ez, 38 éves vagyok és eddig minden nővel így jártam, nem értem miért van ez
2023. júl. 22. 15:06
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

Utolsó, miért lenne kamu? Valakinek majd épp te leszel a befutó.

A vonzalmat kierőszakolni nem lehet!!

2023. júl. 22. 15:06
 6/10 anonim ***** válasza:
13%
#5 Mert egy nő ismerősöm maga vallotta be, mikor megkérdeztem erről, hogy ezt a "minden nő ilyen férfira vágyna" dolgot csak azért mondják, hogy ne szálljon rá utána a csávó, amiért parasztul lezárta. Ezzel a saját karmabankukat töltögetik csak fel sokan (tisztelet a kivételnek).
2023. júl. 22. 15:09
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

6os, mondjuk ezt amiatt is csinálhatják, mert rengeteg az elmebeteg, aki képtelen kezelni a visszautasítást.

Azt én is megtanultam, hogy k.rvára vigyázni kell ezzel, kinek mit mond az ember lánya.

2023. júl. 22. 15:16
 8/10 anonim ***** válasza:
85%

#4: "nem értem miért van ez"

Pedig nem olyan bonyolult ám a megfejtés: mert nincs benned semmi szexuálisan vonzó.

2023. júl. 22. 15:40
 9/10 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon gyakori. Van egy pasi, akivel mindez megvan és vonzalom is meg egyebek, ő a párom. Na mindenki más aki normális, a fenti kategóriába esik.

Többször kellett elutasítanom barátot, nem jó érzés. És tényleg semmi gond nem volt velük, nagyonis megérteném azt, ha valaki értük lenne oda. De én nem akarok háremet tartani.

2023. júl. 22. 16:25
 10/10 anonim ***** válasza:
82%
A kémia létező dolog .. illat, beszed, kinezet..
2023. júl. 22. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!