Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben jellemző az a nőknél hogy nagyon jól érzi magát egy férfival, nagyon jól elvan vele, teljesen megszerette azt a férfit, viszont valamiért vonzalmat nem érez az ilyen férfiak iránt?
Mert vonzalom vagy van, vagy nincs.
Amit Te felvázoltál, azt én barátságnak nevezem.
Ne erőltesd rá magad másra!
Létezik ilyen, nem is kis arányban.
Ha nincs meg a vonzalom/kémia, akkor ez egy nagyon erős és hosszútávú barátság is lehet.
Utolsó, miért lenne kamu? Valakinek majd épp te leszel a befutó.
A vonzalmat kierőszakolni nem lehet!!
6os, mondjuk ezt amiatt is csinálhatják, mert rengeteg az elmebeteg, aki képtelen kezelni a visszautasítást.
Azt én is megtanultam, hogy k.rvára vigyázni kell ezzel, kinek mit mond az ember lánya.
#4: "nem értem miért van ez"
Pedig nem olyan bonyolult ám a megfejtés: mert nincs benned semmi szexuálisan vonzó.
Nagyon gyakori. Van egy pasi, akivel mindez megvan és vonzalom is meg egyebek, ő a párom. Na mindenki más aki normális, a fenti kategóriába esik.
Többször kellett elutasítanom barátot, nem jó érzés. És tényleg semmi gond nem volt velük, nagyonis megérteném azt, ha valaki értük lenne oda. De én nem akarok háremet tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!