Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a barátzóna jellemzője?
Figyelt kérdés
Rendszeresen keres a nő, és ha meg társaságban vagy külön találkozunk állandóan hozzámér, minden indok nélkül.2023. júl. 2. 12:39
1/10 anonim válasza:
Nem,el akar csàbitani
Lehet azt várja te lépj előbb
Vagy ha lapjáraton olyan nőről van szó aki egyetemre több férfival van és mindet csak csábítsa akkor téged is csak ki akar hasznàlni
2/10 A kérdező kommentje:
Tehát akkor erélyesebben nekem kell rendesen kezdeményezni?
2023. júl. 2. 13:26
3/10 anonim válasza:
Ha hozzád ér, te is érhetsz hozzá.
Neked kell rámenősnek lenni férfiként. Egy nőnél már az is pozitívum, ha nem játssza meg, hogy nem akarja.
4/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy totál hülyének tűnök, de egy hozzám dörgölőzésre mi a helyes reakció? Csók?
Azért vagyok összezavarodva, mert eddig nem így viselkedett az illető.
2023. júl. 2. 13:54
6/10 anonim válasza:
Nem kell egyből lekapni. De ha úgy érzed, hogy nyomul, vagy olyan a helyzet, működhet az is.
Átfogod a derekát, simogatod a hátát, deréktól lefelé is, ráteszed a kezed a combjára és ott hagyod. Ha ezeket hagyja, kicsit bókolsz, aztán lépsz előre.
7/10 anonim válasza:
Mit akarsz konkrétan a nőtöl egyébként?
8/10 anonim válasza:
Vannak nok akik minden ferfihez hozza ernek mert ilyen a kommunikaciojuk.. ebbol nem vonnek le semmit.
9/10 anonim válasza:
kérdezz rá, hogy akar e valahova beülni.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket!
2023. júl. 2. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!