Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudják itt azt a nők, hogy nem jönnének össze
olyan férfivel, akinek van 1 vagy több gyereke az előző
kapcsolatából?
A kérdező szavazást indított:
15 szavazat
nem beszélj általánosságban a nőkről!
nem minden nő egyforma!
van olyan nő aki nem akar korosabb pasit
másik nő meg csak azt akar
egyiknek nem kell gyerekes pasi
másik meg pont olyat akar
2023. júl. 22. 12:07
Szerintem nem mindegy, hogy Boris Johnsonról vagy Kovács Béláról van szó.
2023. júl. 22. 12:08
Esetleg... talán... mondjuk... persz ki vagyok én, mit tudhatok... de hátha nem az alsó vagy középosztálybeli mezei szimpla magyar nőkkel kéne összehasonlítani egy vélhetően tehetős brit politikus aranyásó ( ha hivatalosan nem is de gyakrolatilag) prostituált nőjét...szerintem
2023. júl. 22. 12:08
44 vagyok, a hatéves kisfiam egyedül nevelem. Tényleg magas és sportos vagyok - úgyis kiderül - diploma, saját tehermentes lakás a főváros közelében, és mégis nagyon nehéz a társkeresés a szintemen. Pedig még (fél) tesót is szeretnék a fiam mellé.
Ne a volt brit mimiszterelnököt vedd alapul. Az azért jelentősen eltér az átlagtól.
2023. júl. 22. 12:11
Nálam kizáró ok volt a gyerek. Nem mindenkinél az, de szerintem sok fiatal lánynál az(szerintem akinek van egy kis esze annál kizáró ok).
2023. júl. 22. 12:49
Ha annyit keres, mint Boris, akkor termeszetesen összejonnek gyerekes pasival. Ha az atlag 500 ezres magyar fizetesből el, kizart!
2023. júl. 22. 12:52
#6 ez sem feltétlenül igaz. Lehet valaki eszméletlenül gazdag akkor sem élnék a szüleivel (nem érdekel milyen nagy a ház) és huszonévesen gazdag gyerekes férfi sem kellett (most már 50 éves vagyok és életem legjobb döntésének tartom a gyerekes férfivel nem kezdek elvet)
2023. júl. 22. 13:03
Azért mert az ő esetében a pénze miatt rá repült egy goldigger, ne általánosíts hogy xy Jakab magyar incelre is mennének a nők ilyen helyzetben.
2023. júl. 22. 13:10
Kérdező, annak a végeredményét, hogy egy rossz általánosításból hibás következtetést tudsz levonni, légy szíves, ne másokon kérd számon, hanem tanulj meg gondolkodni.
2023. júl. 22. 13:36
Te igen ostoba. Itt nem A Nők írnak, hanem konkrét emberek, más más elvárásokkal, felfogással, helyzetből.
Momoát meg ne hasonlitsd egy átlag magyar idősödő pasihoz.
Majd ha gazdag, jóképű világsztár leszel, akkor hoztad is vonzódnak.
Mellesleg Momoanak joval idősebb volt az első felesége, szóval akkor is választhatott volna 20 evést, de nem tette. Szóval ez nem jött be neked.
2023. júl. 22. 14:52
Kapcsolódó kérdések: