Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Árt az ember fejlődésének ha tiniként nem volt kapcsolata?
Igen, valamennyire. A tini kor az önállósodás és a személyiség kifejlődésének időszaka, a romantikus kapcsolatok pedig ezeknek a szerves része. Ilyenkor tanulnod meg hogy hogy kell felnőttnek lenni, ha viszont kimarad valami, akkor ott a felnőtt életedben kell behoznod a lemaradást, felnőttként pedig teljesen más ilyen tanuló köröket róni, mint tiniként.
Attól függően hogy hogy éled meg a párkapcsolatok hiányát, lehet később problémád az önbecsléseddel, szoronghatsz az ellenkező nem (vagy a saját nemed, nem tudom mi a szexualitásod..) körül, és más is lesz a hozzáállásod a kapcsolatokhoz, mint azoknak akik tiniként már szereztek tapasztalatokat.
De persze te is fiatal vagy még, szóval ne hidd hogy minden veszve van.
Nem.
Az lenne a legfontosabb, hogy lelkileg rendben legyél.
Tehát úgy menj bele egy kapcsolatba, hogy ne legyél Kapcsolat függő, túlzott ragaszkodó, vedd észre a másik igényeit, sajatitsd el az asszertiv kommunikációt stb.
A személyiséged ugyanúgy fejlődik, ha akarsz is fejlodni
Én 30.000 emberrel beszélgettem jó pár év alatt.
A férfiak nagy része gyerek.
Érzelmileg fejletlen, pedig rengeteg nője volt egyeseknek, fiatalon is stb.
Nagy része nem érti a nő gondolkodását, érzelmi világát stb.
Nem vagy el késve, mert a nők nagy része is gyerek meg érzelmileg stb.
Mert a közeg is éretlen, amiben vannak.
Szex reszeert meg nem aggódj.
Legyél gátlástalan, perverz.
Ajánlom még Mantak Chia könyveit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!