Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Árt az ember fejlődésének ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Árt az ember fejlődésének ha tiniként nem volt kapcsolata?

Figyelt kérdés
Én most 23 vagyok, nem volt semmilyen jellegű kapcsolatom, nem jöttek össze, akikkel nem jött össze azt mondták nem az én hibámból. Illetve akkoriban nem is nagyon érdekelt, olyan erőteljesen most sem. Szimplán nem találtak viszonzásra az érzéseim és amúgy is keveset törődtem a dologgal. Férfi vagyok egyébként.
2023. jún. 25. 15:20
1 2
 1/13 anonim válasza:
45%
Annyiból nem jó, hogy minél később kezded, annál frusztráltabb leszel tapasztalat hiányában, mert màr csak olyan lányokat fogsz találni, akik tapasztaltak. Szóval ideje lenne elkezdeni!
2023. jún. 25. 16:15
 2/13 A kérdező kommentje:
Csak vannak tapasztalatlan nők is, nem mindenkinek jön össze már 15 évesen.
2023. jún. 25. 16:31
 3/13 anonim válasza:
53%
Nem. Nem árt. Sőt, inkább használ.
2023. jún. 25. 17:16
 4/13 anonim ***** válasza:
85%

Igen, valamennyire. A tini kor az önállósodás és a személyiség kifejlődésének időszaka, a romantikus kapcsolatok pedig ezeknek a szerves része. Ilyenkor tanulnod meg hogy hogy kell felnőttnek lenni, ha viszont kimarad valami, akkor ott a felnőtt életedben kell behoznod a lemaradást, felnőttként pedig teljesen más ilyen tanuló köröket róni, mint tiniként.

Attól függően hogy hogy éled meg a párkapcsolatok hiányát, lehet később problémád az önbecsléseddel, szoronghatsz az ellenkező nem (vagy a saját nemed, nem tudom mi a szexualitásod..) körül, és más is lesz a hozzáállásod a kapcsolatokhoz, mint azoknak akik tiniként már szereztek tapasztalatokat.

De persze te is fiatal vagy még, szóval ne hidd hogy minden veszve van.

2023. jún. 25. 17:45
 5/13 anonim ***** válasza:
56%
2 ember tapasztalatlanságából jó dolog nem lesz sajnos. Saját káromon tanulom meg, hogy minden rohadt nehéz egy tapasztalatlan partnerrel. Nem csak a szex, hanem az együttélés is.
2023. jún. 25. 17:47
 6/13 A kérdező kommentje:
4.Nekem elég rossz időszak volt 15-20 ig mentális egészség szempontjából, 18 évesen pedig egy krónikus betegség is beütött és fizikailag leépültem. Már jobban vagyok minden szempontból, bár a mentális egészségemmel küszködöm, a fizikaival nem. A szexualitásom kissé bizonytalan, mindkét nem iránt vonzódom, leginkább nők iránt de a meleg oldalt sem utasítom el.
2023. jún. 25. 17:54
 7/13 A kérdező kommentje:
5.Arról hogy tapasztalatlan vagyok nem én tehetek.
2023. jún. 25. 18:08
 8/13 anonim ***** válasza:
65%

Nem.

Az lenne a legfontosabb, hogy lelkileg rendben legyél.

Tehát úgy menj bele egy kapcsolatba, hogy ne legyél Kapcsolat függő, túlzott ragaszkodó, vedd észre a másik igényeit, sajatitsd el az asszertiv kommunikációt stb.

A személyiséged ugyanúgy fejlődik, ha akarsz is fejlodni

Én 30.000 emberrel beszélgettem jó pár év alatt.

A férfiak nagy része gyerek.

Érzelmileg fejletlen, pedig rengeteg nője volt egyeseknek, fiatalon is stb.

Nagy része nem érti a nő gondolkodását, érzelmi világát stb.

Nem vagy el késve, mert a nők nagy része is gyerek meg érzelmileg stb.

Mert a közeg is éretlen, amiben vannak.

2023. jún. 25. 18:21
 9/13 anonim ***** válasza:

Szex reszeert meg nem aggódj.

Legyél gátlástalan, perverz.

Ajánlom még Mantak Chia könyveit.

2023. jún. 25. 18:32
 10/13 anonim ***** válasza:
46%
Annyiban, hogy rengeteg szociális alaptudás hiányzik így belőle, amit korábban, fiatal korban megtanulhat az ember, így valóban nehezebb a párkapcsolati téma minden ága nekik.
2023. jún. 25. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!