Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van lány aki adna esélyt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van lány aki adna esélyt egy kövér de magas férfinak?

Figyelt kérdés
2023. júl. 21. 12:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

#30, Kérdező!

Itt az a kérdés, hogy te elfogadsz hasonlo adotrságokkal egy nőt, vagy a felsőpolcos, vékony nő kell?!

2023. júl. 21. 16:55
 12/17 A kérdező kommentje:

Duci lánnyal nem lenne probléma de ilyen 140 kiló körüli lányt aki mozogni sem tud nem tudnám elfogadni szerintem

2023. júl. 21. 17:06
 13/17 anonim ***** válasza:
Neked annyi esélyed van hogy az első nőt aki minimális nyitottságot mutat feléd azt befűzöd,lehazudod neki a csillagokat is és egy gyenge pillanatában megdugod az első adandó alkalommal. Tökmindegy hogy kövér,hogy csúnya a feje, te nem vagy abban a helyzetben hogy válogass.
2023. júl. 21. 17:54
 14/17 anonim ***** válasza:

12

Én 90kg vagyok, de lehet inkább 95...Vasarnap pl atúszom a Balatont...

Nem ettőp függ ki bir mozogni, es ki nem! De ha jól értem, a válasz nem

2023. júl. 21. 18:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Csak szinten nagydarab nőknél lehet esélyed. Mondjuk úgy a 80 kgnál több nőknél.
2023. júl. 21. 19:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt a sztereotíp marhaságot. Nem a testalkatotok miatt nem találtok nőt. Hány vékony nő mászkál kint mackós, kövér pasival?? Rengeteg.

Én duci nő vagyok, a mackós pasik tetszenek, de valahogy sosem az ember ideáljával akad össze. Végső soron sosem ez számít!

Ha valakinek nincs párja, azért van, mert nem tud/fél ismerkedni, nem nyit, nem próbálkozik, stb-stb...

Nem ezen múlik! Sok szerencsét.

2023. júl. 27. 15:17
 17/17 anonim ***** válasza:

16.

Hány vékony nő mászkál kint mackós, kövér pasival?? Rengeteg.

Igazából nem túl sok.

2023. júl. 28. 11:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!