Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves Nők, elköltöznétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Nők, elköltöznétek tanyára egy gazdálkodó, 40-es férfihez, ha meglenne a szerelem hozzá?

Figyelt kérdés
2023. júl. 20. 13:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 Sunshinedoll ***** válasza:
77%

Nem, mert a szerelem édeskevés egy jól működő kapcsolathoz.

Én szeretek városban élni, szeretem, hogy ha kell, fél óra alatt bevásárolok egy szupermarketben, vagy fél óra alatt edzőteremben vagyok, vagy a plázában, vagy a moziban, vagy a barátaimmal ülök egy étteremben, ha úgy tartja kedvünk.

Én éltem vidéken életem első 15-16 évében, ha haza is járok néha, nem bírom elviselni sokáig, hogy mindig zúg vagy zajol valami, ha nem a tyúk, akkor a szomszéd disznaja döngeti a vályút, megy a fűnyíró, a traktor, a family frost, a gépkasza, az egész utca összes kutyája egyként ugat, a legyekről meg szagokról nem is teszek említést.

Egyszerűen nem hozzám való életstílus.

Nekem az egész családom gazdaságban dolgozik, és egyáltalán nem nézem le, meg is van a maga bája, de én sosem akartam folytatni ezt a vonalat.

2023. júl. 20. 16:59
 42/77 A kérdező kommentje:
#37-allatok nincsenek, csak növénytermesztés. Kell dolgozni, de van segítség is. Nem eljárás, hogy a nő dolgozzon a gazdaságban.
2023. júl. 20. 18:43
 43/77 A kérdező kommentje:
#39-nem luxusvilla.
2023. júl. 20. 18:46
 44/77 anonim ***** válasza:
0%
Ha luxusvilla, akkor menne. Na ez!
2023. júl. 21. 01:46
 45/77 anonim ***** válasza:
4%
Nőknek a tanya nem a disznókakiban gázolásról, állatok etetéséről, gazolásról szól, hanem arról, hogy egy luxusnak mondható ház vagy villa festői tájra nyíló nagyteraszáról tudjon nyaranta bikinis fotókat csinálni, nagymedencével a háttérben, télen pedig a hóesést fotózgatni instára, beadva hogy milyen idilli. A kifelé élés fontos szempont, az egyik legfontosabb mondhatni. Ja és ugye ha már tanya, akkor minimum 2-3 autó, nyilván 2-3 emeletes ház/villa, medence, jakuzzi, szauna.
2023. júl. 21. 07:57
 46/77 anonim ***** válasza:
89%

#45 Nem kaptál még elég lepontozást? :D

Jó persze akadnak ilyen nők is, de gondolom a kérdés inkább az átlag nőkhöz szolt.

2023. júl. 21. 08:02
 47/77 A kérdező kommentje:
#45-mifelénk kevés ilyen "tanya" van :-D
2023. júl. 21. 08:53
 48/77 anonim ***** válasza:
100%
Minden vágyam kapálni a 60 fokban :D
2023. júl. 21. 15:39
 49/77 anonim ***** válasza:
0%
Mai nőktől mit vársz? Csak irodában üldögélnek a büfészakos diplomáikkal 400-500 ezerért, minden legyen a seggük alá rakva. Lepontozhattok, nővédő oldal ez (is).
2023. júl. 21. 16:27
 50/77 anonim ***** válasza:
86%

Fizikai munkát vègzek, szarul keresek, "mai nő" sem vagyok már, de menne a halál kapálni tanyára.

Max. vidèkieknek lehet ez megfelelő.

2023. júl. 21. 16:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!