Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagyon gáz, hogy én egy gazdálkodó srácal járok? A barátnőim szerint én is olyan paraszt leszek mint ő
az, hogy valaki viselkedésében "paraszt"/bunkó, illetve, hogy munkáját tekintve földművelő, aki mellesleg színházba jár, kulturált, becsül téged mint nőt az két különböző dolog.
persze ott van a másik rész is, hogy ha életetek párjai lesztek, akkor bizony ne számíts egy könnyed életre. amikor munka van, akkor hajnaltól napestig, amikor meg tél van, akkor otthon üldögélés. de a jó levegő valószínűleg garantált :-)
Jaj de jót nevettem ezen.:D "én is olyan paraszt leszek, mint ő". :D
Egyébként nem gáz, ha a legtöbb lánynak teljesen megfelel, hogy a barátjuk a legkisebb mértékben sem férfias, vagy drogozik, vagy rendszergazda, akkor abba senki sem köthet bele, hogy a tiéd "gazdálkodó".
1! egyet értek
lakhatnak az emberek a városban, de abból nem lesz itt ennivaló,
a barátnőd így lenézi a másikat, elég szomorú, nagyon tájékozott egy nőszemély, de agya sincs, hát ez van
egyébként minden a Te hozzáállásodon múlik N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!