Pesten hol indul Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő tanfolyam?
Szia!
EFEB-nél folyamatosan indul. A 2-án kezdődött csoporthoz még lehet jelentkezni (első alkalommal úgyis csak egy ismertető volt, így nem maradtál le semmiről).
Képzeld, hogy tegnap hívtam őket és azt mondták, hogy ez a tanfolyam nem indul kb. májusig!
Ezek szerint félre informáltak? :(
Tényleg fura, mert a honlapon meg van hirdetve a tanfolyam. Én is az alapján jelentkeztem (igaz még tavaly). Tény, hogy szervezésben vannak némi hiányosságaik, de én még nem találkoztam olyan iskolával, amelyik flottul működött volna, de ez már nem a témához kapcsolódik :-)
Esetleg próbálkozz itt:
Én munka mellett csinálom, "megerősítésképpen".
A tanárokra nincs panasz, esélytelen bekómálni az órákon :-)
Azért kérdezek ennyit, mert nagyon kevesen tudnak erről a képzésről használható infót adni. Ja és a legtöbben azt mondják semmire sem jó.
Én hinni akarok benne... Csak megerősítés kell, mert az utolsó forintjaimból vágok bele a tanfolyamba!
Ja, esetleg még itt is próbálkozhatsz: [link]
(A KOTK-nál eddig csak nyelvet tanultam, imádtam oda járni - ami azért kevés iskoláról mondható el :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!