Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
T. Róbert chadnek vagy inkább incelnek számít?
Figyelt kérdés
2023. júl. 20. 12:48
2/11 anonim válasza:
Ja, hogy az. Az egy komplexusus, rejtett agresszióval rendelkező, kifelé jó fiú képet mutató féreg.
Asszem, ebből sejtheted.
4/11 anonim válasza:
Nekem ne mondd azt, hogy amikor Chadekról beszéltek, ezt a faszit képzelitek el. Én mindig azt hittem, azok extrém jó pasik, de ha neked ez kérdés, akkor még a chadek is ilyen kuurva semmilyenek?
5/11 anonim válasza:
Szegény lány klasszisokkal jobban nézett ki nála, úgyhogy szerintem csak megalkuvás volt, hogy legyen valakije, mikor hazajött. Isten nyugosztalja!
7/11 anonim válasza:
Chad???? Egy igazi incel, aki birtokolni akarja a nőt, ha nagynehezen összejött neki.
8/11 anonim válasza:
Ritka szánalmas, hogy megölnek egy nőt és ez a legfontosabb kérdés az ügye körül.
9/11 anonim válasza:
Mindegy is, most egy darabig passzív homoszexuális lesz😁
10/11 anonim válasza:
Ez a patkàny kap 15 èvet. Tènyleges èletfogytiglanra kène ítèlni, ezeket a hulladèkokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!