Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a fizetés/jövedelemszint ami alatt cinkes a csajozás.havi nettóban. Én 400 netto körül keresek és egy csöves szar lehetek a lányok/nök szemében…mi a véleményetek, milyen jövedelem az ami alatt nem szalonkéoes valaki lányoknál?
Istenem, annyira vicces, amikor felnőtt emberek minden sikertelenségüket az anyagiakra fogják.
Nem gondoltal még bele, hogy krva szar helyen/közegben ismerkedsz, ha folyamatosan abba a női csoportba botlasz, akinek a jövedelmed ilyen mértékben számít ? :D
Nyilván nem, hiszen ha 5-10-20-400 nőnél beprobalkoztal és mindegyik nyilván a kereseted miatt utasított el, akkor a Zösszes nőnek számít a pénz…
#17,19
Próbáltál mostanában tinderezni?Egyből csekkolja a nagyja a dolgokat. Kérdések: Mit dolgozol?Hol laksz? Tiéd a lakás? Van autód? Stb. Ezt kb az első 3 percben.
23
South Park...én értettem
22
Én telt alkatu vagyok, (nem extrém módon) de nem XS.es a méretem) és kb. netto 1M.et várok el. (Én kicsivel több mint a felét keresem ennek! Az ok egyszerü: Szeretnék családot, gyereket. Márpedig ez netto 400 bol nem menne. De ezt az alapszintet eddig mindenkinek sikerult megugrania...Netto 400 az nagyon kevés.
26
Köszi, mar sikerult. (Vőlegényem van) a kerdésre feleltem csak, hogy mi a minimum elvarás!
28
Telt alkatu vagyok, és 6-800 alatt szoban sem allok senkivel...eddig nem volt gondom az ismerkedéssel
A vékony (legjobb)baratnőm pl.60p és felette ugyanúgy
Nem ettől függ. Egyebként jóval tobbet eszik mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!