Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a fizetés/jövedelemszint ami alatt cinkes a csajozás.havi nettóban. Én 400 netto körül keresek és egy csöves szar lehetek a lányok/nök szemében…mi a véleményetek, milyen jövedelem az ami alatt nem szalonkéoes valaki lányoknál?
Kérdezz meg egy párkapcsolatban élő mentőst,rendőrt,ápolót,postást,pedagógust, egyéb állami szférában dolgozót.
Értsd már meg, hogy nem az anyagi javaid vagy annak hiánya miatt nincs párod.
Neked mindegy, mennyi a havi nettód, nem lesz kapcsolatod.
Indoklás: incel vagy.
Kérdező
Nem azért nincs nőd, mert 400at keresel, hiszen így is többet keresel, mint a magyarok többsége.
Azért nincs nőd, emrt egy felszínes gyökér vagy.
Menj el prostizni, oda pont elég az, amit a nőkről gondolsz. Máshova sajnos kevés.
Nem igaz, én is 200 körül keresek, 30 éves vagyok, a most 26 éves párommal 2022 januárjában jöttünk össze. Se nem kövér, se nem ronda; mutatós, vékony, gyerektelen, koránál fiatalosabb nő. Ráadásul mindent felezünk, ami közös (rezsi, Digi, telefon, bevásárlások). Kivéve az apróbb gesztusokat (mint pl. egy kávé- vagy vacsorameghívás). Az autóját magának fizeti, nekem csak bringám van ami saját, én csak édesanyám autóját használom néha (vagyis egész gyakran), aki gyalog 8 percre lakik tőlünk. A legelső nőmmel (akivel elvesztettem a szüzességem) 19 évesen jöttünk össze, és volt már olyan nőm is (pár évvel idősebb), akinek részben én laktam a lakásában, és neki volt autója, nekem meg nem. Ő tanítgatott vezetni is anno. Rajtuk kívül is voltak még exeim (hosszabb távúak), meg rengeteg ismerkedésem is volt, de egyszer se jött fel ez a 'ki mennyit keres' téma.
Most kapok végre az alkalmon és megkérdezem: ti, akik ilyenek nettó jövedelmes kérdéseket kérdeztek, honnan a büdös francból veszitek, hogy pl. a 400 ezres fizutok miatt vagytok sikertelenek a nőknél? Mégis honnan a túróból tudná a randipartnered, hogy te mennyit keresel, miközben ez tabutéma az emberek bő többségénél?? De tényleg, ép ésszel nem fogom fel ezeket a kérdéseket, nem értem, miből következtettek erre, hogy a pénz miatt nem kelletek? Erre válaszolj, tényleg kíváncsi vagyok erre, mert nem értem, az ilyenek mire alapozzák ezt, hogy a jövedelem vagy az anyagiak a probléma (és nem csak erre kenik rá).
Felhúznak ezek a kérdések rohadtul.
#17 folyt.:
Két eshetőséget tudok elképzelni, mi az oka annak, hogy ezt gondolod.
1. Csak aranyásókba futsz bele (kétlem)
2. Tévesen értelmezed a nőkkel való interakciót, és minden apróságból azt szűröd le, hogy a fizudra akarnak kilyukadni (pl. megkérdezi mit dolgozol, erre te elkönyveled aranyásónak, miközben simán lehet, sőt esélyes, hogy csak egy ártatlan kérdés volt)
3. Nem tudsz semmi pluszt nyújtani, amivel megfognád a nőket, így jobb híján a munkád, fizetésed felől kezdenek tapogatózni.
Merthogy a válasz, amit keresel, egyszerű: kell valami plusz a nők nagy részének, ez az igazság. Ez a plusz sokféle lehet, nője válogatja. Még férfi szemmel is úgy látom, ha járok-kelek az utcán/boltokban, hogy a pasik nagy többsége vagy olyan jellegtelen "semmi extra" kategória, vagy már ránézésre is azonnal értem, miért nincs rá igény a nők részéről (igénytelen szint). Egész egyszerűen meg tudom érteni, hogy a nők miért nem kérnek ebből a nagyszámú, jellegtelen férfitömegből. Ki kell tűnni a tömegből, mindenki egy egyedi, különleges párt szeretne maga mellé, az igényesebb, szebb, magasabban kvalifikált nőkre meg hatványozottan igaz ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!