Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Velem miért nem flörtöl soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem miért nem flörtöl soha egy nő sem?

Figyelt kérdés

Se idősebb, se fiatal, se csúnya, se szép. Soha egy mosoly, soha semmi.

Mintha láthatatlan lennék!

2023. júl. 17. 17:30
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
81%

Mert lehet,hogy láthatatlannak is tűnsz a nők szemében.

Ha számukra nem vagy elég vonzó,és látják rajtad,hogy félénk vagy,akkor inkább kikerülnek. 💀💀

2023. júl. 17. 17:32
 2/39 anonim ***** válasza:
73%
Azért mert te sem flörtölsz velük…
2023. júl. 17. 17:35
 3/39 anonim ***** válasza:
72%
Mennyi időt fordítasz a külsőd vonzóbbá tételére? Ha erre minössze az a válaszod, hogy rendesen tisztálkodsz, és az öltözéked is rendes, tiszta, akkor már meg is van a válasz a kérdésedre.
2023. júl. 17. 17:37
 4/39 A kérdező kommentje:
3-as, de mit kellene tennem? Tiszta vagyok, borotválkozok, fodrászhoz járok...
2023. júl. 17. 17:40
 5/39 anonim ***** válasza:
59%

Az nem elég, hogy tiszta vagy, attól még lehetsz csúnya / kövér…

Vagy épp ellenkezőleg, pont azért nem mernek flörtölni veled, mert baromi jól nézel ki, de gyanítom itt nem ez a helyzet.

2023. júl. 17. 17:42
 6/39 anonim ***** válasza:
13%
#4: ennyire nem vagy képes felmérni, mik az előnyös (hangsúlyozandó) és kevésbé előnyös (háttérbe szorítandó) külső tulajdonságaid?
2023. júl. 17. 17:48
 7/39 A kérdező kommentje:
5-ös, nem nézek ki jól, ez nyilvánvaló, de szerintem annyira gázul sem.
2023. júl. 17. 17:49
 8/39 anonim ***** válasza:
29%
Miért kellene bárkinek is reagálnia ilyesmire? Én sem szoktam, nem szemezgezek a városban, ha dolgozni/postára megyek.
2023. júl. 17. 18:01
 9/39 anonim ***** válasza:
0%
"ennyire nem vagy képes felmérni, mik az előnyös (hangsúlyozandó) és kevésbé előnyös (háttérbe szorítandó) külső tulajdonságaid?" Nálam valahogy így néz ki a dolog: előnyös külső tulajdonság semmi, kevésbé előnyös, csak az van. Na ebből hozzon ki valamit az ember, sz.rból várat építeni...
2023. júl. 17. 18:14
 10/39 anonim ***** válasza:
36%

Én akkor flörtölök egy férfival ha ő is flörtöl, és ha látom vevő is rá.

Felőlem lehet csúnya,szép,fiatal,idős, kövér,sovány,alacsony,magas.🙂

2023. júl. 17. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!