Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak flörtöl vagy ez több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak flörtöl vagy ez több volt annál?

Figyelt kérdés
Van egy nő akivel jó kapcsolatba kerültem,meg kedveltem szimpatikus volt,egy idő után beszélgettünk emberi és kapcsolati dolgokról is,nem akart kapcsolatot én pedig nem gondoltam úgy hogy lenne nála esélyem ezért nem próbálkoztam.Egy idő után viszont amikor már olyan belső tulajdonságokat ismertem meg benne amik érzéseket váltottak ki belőlem próbáltam kedveskedni neki és magamra vonni a figyelmet,úgy éreztem hogy bízunk egymásban és arra gondoltam egy kis szemezgetés vagy egy két bók még nem a nagy dolog,és nem zavarta sőt,örült neki,nekem is jól esett mert már elég régen nem volt már senkim sem. Idő közben bele szeretett egy másik férfiba és nem láttam többé,meg szakadt a kapcsolat sajnos.Szerintetek ezek után lehetett volna nála esélyem vagy csak egy kis kapaszkodó voltam neki egy mély ponton?Honnét kellet volna tudnom hogy érzelmeket váltottam ki belőle is úgy ahogyan ő váltott ki belőlem? Van ennek értelme? Volt már valaki hasonló helyzetben? Amikor csak úgy jól érzitek magatokat a másik társaságában,megnyugvást éreztek de mégis valami szikrázik köztetek. Ez azért lehet mert az ellentétek ha voltak is nem úgy fejeződtek ki a másik iránt mint általában más embereknél hanem jó értelemben pozitív dolgokat váltottak ki alapból nem pedig negatív érzéseket dolgokat.

2022. febr. 25. 00:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem flörtölt, elbeszélgettetek. Ne kezd el kombinálni, még a barátság is kérdéses, ha eltűnt a lány.
2022. febr. 25. 02:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs értelme. Ha annyira szikrázott volna valami akkor veled lenne nem egy másik pasival. Engedd el a storyt bro'.
2022. febr. 25. 02:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább azt látom, hogy megkedvelt, de te töretlen voltál és nem lett kimondva semmi köztetek, ezért nem lett belőle semmi és mikor jött egy másik illető, ő gyorsabban cselekedett nálad. És elorozta elöled a nőt.

Valószínűleg nem érezte, hogy kell neked.

Én is így voltam női oldalon

2022. febr. 25. 07:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
*töretlen=töketlen akart lenni csak átírta a telefont
2022. febr. 25. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!