Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon nagy baj az hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy baj az hogy én elvárom hogy egy férfi a tenyerén hordozzon?

Figyelt kérdés
Úgy értem nem sajnál meghívni vacsizni, moziba, elvisz nyaralni anélkül hogy nekem kelljen ezeket fizetni. Volt aki előállt olyannal hogy felezzünk, nem volt következő randi és meg sem mondtam neki hogy miért , többet nem vettem fel a telefont.

2023. júl. 17. 01:51
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
90%
Ha találsz eltartót, te dolgod.
2023. júl. 17. 01:55
 2/43 anonim ***** válasza:
70%
Nekem nem baj. De ilyen nő se kéne, ha pasi lennék.
2023. júl. 17. 02:08
 3/43 anonim ***** válasza:
77%
Droll
2023. júl. 17. 02:52
 4/43 anonim ***** válasza:
8%

Nincsenek manapság igazán kiegyensúlyozott párkapcsolatok.

Anno édesanyám is óva intett attól, hogy "megalkudjak" akárkivel. Lassan 4 éve, hogy elhunyt.

Elég vegyes tapasztalataim vannak az elmúlt időszakban. Nem tudok kiigazodni és már le is mondtam arról, hogy mostanában működőképes érintkezéseim legyenek az ellenkező nemmel.

2023. júl. 17. 02:55
 5/43 anonim ***** válasza:
15%

Én nem foglak a tenyeremen hordozni, az tuti!

Az a világ már elmúlt!

Örülj neki, ha megosztom veled a kenyerem héját!

2023. júl. 17. 04:18
 6/43 anonim ***** válasza:
89%

A "tenyeremen hordozni" kifejezés számomra nem azt jelenti, amit leírtál.

Hanem azt, hogy tisztel, becsül, imád és ugyanezeket tőlem is megkapja.

Ezért ha megteheti akkor ezt időnként kifejezheti az általad leírt módon, de ha anyagilag nem tudja megtenni, akkor másképp fejezi ki. Nem biztos, hogy sajnál valaki rád költeni, csak egyszerűen nincs neki annyi. De a hozzáállásod alapján nem meglepő, ha az sem költ rád szívesen, akinek van.

2023. júl. 17. 04:46
 7/43 anonim ***** válasza:
74%
Ha emellett hajlandó vagy házi cseléd lenni és szubmisszív vagy az ágyban, akkor még lehet esélyed eltartót találni, de ilyen stílussal azon se lepödnék meg, ha az se költene rád, aki anyagilag megtehetné.
2023. júl. 17. 06:05
 8/43 anonim ***** válasza:
69%
Dehogy baj! A menhelyek úgyis tele vannak aranyos cicákkal. Szerintem már most kezdj el válogatni, mert értelmes férfit nem fogsz magad mellet tartani ilyen hozzáállással.
2023. júl. 17. 06:33
 9/43 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem se randizz olyannal, aki egyenlő félnek tekint, és felezni akarja a számlát. Nem érdemled meg.
2023. júl. 17. 06:45
 10/43 anonim ***** válasza:
52%
Ha teljesen rácsimpaszkodsz, akkor gáz.
2023. júl. 17. 07:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!