Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is csak akkor szárnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is csak akkor szárnyal, ha párkapcsolatban van éppen?

Figyelt kérdés

Sajnos észrevettem magamon a fenti jelenséget. Tudom, magammal kell rendben lennem és egyedül is élvezni az életet, ami meg is történik, de egy idő után unalmassá válik társ nélkül minden élmény, hogy nem tudok osztozni rajtuk a másik felemmel. Párkapcsolatban energikusabb vagyok, szárnyalnak a gondolataim, sokkal több pozitív gondolatom van, tele vagyok célokkal, de egyedül valahogy belefásulok pár hét, vagy hónap után és szürkének kezdek látni mindent. Én vagyok rosszul bekötve, vagy ez ilyen a legtöbbünknél?

Mondhatnátok, hogy "keress párt", rajta is vagyok, csak nem egyszerű, mert... (F) <--- hát ezért. :D

2023. júl. 16. 22:33
 1/10 A kérdező kommentje:
És ami a legrosszabb: egészségileg is úgy érzem, hogy a mostani, 3 éves kihagyásom alatt kezdek leépülni, akármennyit is sportolok (hobbi szinten).
2023. júl. 16. 22:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem mindenki társfüggő.
2023. júl. 16. 22:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont fordítva van. Egyedül szárnyalok, van időm mindenre, egy kapcsolat meg leszívja az energiáimat. Akkor is, ha alapvetően jó.
2023. júl. 16. 22:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ezért épülsz le, hanem mert ahogy idősödik az ember, lassul az anyagcseréje, már nem elég ugyan azokat a dolgokat sportolni és étkezni, mint 10 éve. Szóval azért ne fogj mindent erre. Az idő megy. Igen, rengeteg ember van így mint te, rengeteg a kapcsolatfüggő (is). Most jobb?
2023. júl. 16. 22:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem. Nekem is unalmasak néha az élmények egyedül, de erre ott vannak a barátok, ehhez nem kell párkapcsolat. A hobbijaimhoz meg egyebekhez meg pláne nem.

A társaság kell, de nem muszáj kapcsolatnak lennie.

2023. júl. 16. 22:53
 6/10 anonim ***** válasza:
21%

A magany tonkretesz.

Egy ideig ugy jo de aztan lehuz a mélybe

2023. júl. 17. 00:36
 7/10 anonim ***** válasza:
71%
Pont fordítva. Toxik alkoholista pár lehúz
2023. júl. 17. 04:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Ahogy öregszik az ember, úgy lesz egyre gyengébb, ez a párkapcsolatokra is igaz. A szerelem elmúlik és már csak a ragaszkodás marad.
2023. júl. 17. 07:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Egy jó párkapcsolat stabilitást, örömet ad a mindennapokban, a kezdeti lángolás pedig egyenesen szárnyakat.
2023. júl. 17. 07:57
 10/10 anonim ***** válasza:

En is hasonloan vagyok, bar ez fugg attol is, hogy milyen tarsra talalok (mert akkor viszont pont forditva erzem).

De a szurke hetkoznapok tars nelkul nalam is jelen vannak/voltak mindig is.

2023. júl. 17. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!