Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Miért nem tudok benne maradni egy párkapcsolatban ?

Mindig menekülök. Mikor találkozom vele alig várom,hogy szabaduljak. Az utolsó is annyira aranyos volt,udvarias,kedves..sokat beszélgettünk,kameraztunk. Találkoztunk is,ami jó volt,de szerettem vna minél előbb haza menni. Ez nem csak vele,az elmúlt években minden randim így telt. Aztán persze kb 1 hét után elköszöntem tőle mindenféle ostoba,mondvacsinált ürüggyel. Nem értem miért csinálom ezt újra és újra. Ilyenkor megfogadom,hogy többet nem randizom,de hiányzik egy társ az életemből és akarom. Aztán mindig ,mindent tönkre teszek. Most is úgy hiányzik vele a beszélgetés,de nem mondhatom,hogy gyere vissza,hogy holnapután újra kidobhassalak.

Mit tegyek? Borzasztó ember vagyok.

2023. júl. 16. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Tényleg borzasztó ember vagy.
2023. júl. 16. 19:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. júl. 16. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Orvos latott mar? Ha mar megvan a betegsegtudatod, miert nem fordulsz szakemberhez?
2023. júl. 16. 19:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem ö kell neked hanem más.
2023. júl. 16. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem gyerekkori problémákra vezethető ez vissza? Kötődési probléma.

Fogalmazd meg magadnak, hogy valójában te kit is keresel, mi a célod?

Mit tudnál te ebbe beleadni?

2023. júl. 16. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!