Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak a nőknek túl magas elvárásaik?
#18: "Én se mennék el olyannal, aki nem tudja legalább azt a szintet teljesíteni, mint én."
Itt azért a legalább szón elmosolyodtam. :) Szóval az viszont belefér az értékrendedbe, hogy te húzd vissza a másikat, csak fordítva nem. Nice.
21 keres pl 600at a pasi 700at...semmi visszahúzás nincs. De ha keres 600at a pasi 300at, akkor már van lehúzás. Ez van!
A nők meg a férfiak se különbek, csak más szemszögből. De van rengeteg normális nő és férfi.
Amúgy meg a pasik többségét frusztrálja, ha a nő keres jóval többet.
A másik..mindenki azt vár el, amit akar. Sztk se Nekem se másnak nem kell evvel elszámolnia! Aztán vagy lesz ilyen párja, vagy lejjebb adja vagy egyedül marad...mindenkinek a gondja baja.
N 31
amikor az egybites az összeszerelőüzemet megvalósító dagadéknak megköszöni az oktatás leépítését, azzal, hogy egy kitalált szót böfög, mert ennyi a szókincse: priceless
minden másra ott a lenézve kiröhög :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!