Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak a nőknek túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak a nőknek túl magas elvárásaik?

Figyelt kérdés
2023. júl. 16. 15:23
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
30%

10

Pont erről beszélek... Szerintem mindkét nemben nagyjából hasonló mértékben van jelen a selejt.

2023. júl. 16. 15:45
 12/37 anonim ***** válasza:
60%
Milyen nagy elvárások ? Alap a stabil egzisztencia meg az igényes sportos megjelenés. Ez csak rajtengedély.
2023. júl. 16. 15:51
 13/37 anonim ***** válasza:
29%
Nem. Objektíven nézve nem. Igaz lenne, ha eddig közösen "uraltuk volna" a világot.
 14/37 anonim ***** válasza:
27%

Egyforma mértékben lesz hamarosan, ebben biztos lehetsz.

Lepontozni le tudnak (mindegy, hogy férfi vagy nő), de amit írtam a 8-as válaszomban az 99,99%-ban helyes.

Csak elég elolvasni, amikor az incelekhez szóló válaszokat, akik azt kérdezik, hogy miért nem elég az alapfizetés, miért baj, hogy nekik az átlagos nő modelleknél kezdődenek.

Mindkettő nem hibás és elerik, hogy 50-50 legyen az egész egymásra mutogatunk, mint az ovisok. :)))

15/37 anonim ***** válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka.. - Csak tessék a külső a férfiaknak számít csak... xD
2023. júl. 16. 15:52
 16/37 anonim ***** válasza:
65%

"Csak tessék a külső a férfiaknak számít csak... xD"

Erről könyv is van: Everybody Lies: Big Data, New Data, and What the Internet Can Tell Us About Who We Really Are

2023. júl. 16. 15:55
 17/37 anonim ***** válasza:
60%
Hűha, nullára pontozva a válasz, miszert egyik nem sem rosszabb a másiknál. Ez igen, kérem. Itt csak gyűlölködni kehet.
2023. júl. 16. 15:57
 18/37 anonim ***** válasza:
94%
Mindenki azt vár el, amit akar. Én se mennék el olyannal, aki nem tudja legalább azt a szintet teljesíteni, mint én. Ha nincs ilyen jelentkező, akkor meg boldogan leszek egyedül, mint olyannal, aki csak visszahúz.
2023. júl. 16. 15:58
 19/37 anonim ***** válasza:
89%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..

Nem mindegyik nő van tele magas elvarasasokkal, ez a nő mamahotelessel van együtt, tessék incelkék és anyuci pici kisfiai! :)

2023. júl. 16. 16:08
 20/37 anonim ***** válasza:
96%
a 7-es jól megfogalmazta a női elvárásokat, szerintem egyáltalán nem vagyunk elrugaszkodva a valóságtól, az általa leírtakat jogosan várjuk el egy férfitól.
2023. júl. 16. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!