Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most mi van köztünk, szerintet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi van köztünk, szerintetek mi ez az egész lassan egy éve?

Figyelt kérdés

Tavaly szeptemberben tinderen megismerkedtem aranyos kedves csinos nővel. Nagyon jó volt a randi órákon át beszélgettünk, jól éreztük magunkat, utána randik randik követték egymást. Jelenleg egy héten legalább háromszor négyszer biztos hogy találkozunk, beszélgetünk programokat csinálunk, filmezünk, viszont semmilyen testi kontaktust nem enged a lány, csók, érintés, szex semmi ...kérdeztem hogy mi van most köztünk, többet érez e irántam, erre azt mondta hogy nagyon jó velem de neki több idő kell a szerelemhez....

Nagyon furcsa ez nekem mert biztos hogy nem barátság ha ilyen sokszor találkozunk vagy mégis friendzoneban lennék vagy mi ez az egész? Ő 39 éves én meg 37 vagyok

2023. júl. 16. 12:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Virágnyelven azt mondta, hogy nem szerelmes beléd.
2023. júl. 16. 13:10
 2/10 A kérdező kommentje:
1. Oké de akkor miért akarja szinte mindig ő inkább ezt a sok találkozót?
2023. júl. 16. 13:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, kérdezd meg tőle. Szerinterm érzelmi pótlék vagy, jó veled időt tölteni, amolyan friendzone-ba kerültél. (1.)
2023. júl. 16. 13:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Csodàlom a kitartásod. Másrészről ha ennyi idő telik el valami érzés/kötődés csak kellene szerintem. 31/n
2023. júl. 16. 13:53
 5/10 A kérdező kommentje:
4. Egyértelműen van szerintem...
2023. júl. 16. 14:05
 6/10 anonim ***** válasza:

Egy egészséges női is kívánja az érintést, az intimitást, ha valamennyire is vonzónak találja a másikat, ráadást nincs is már tinédzser korban.

Szabadidős partner vagy csak a számára.

2023. júl. 16. 14:26
 7/10 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, ez már túl sok idő szerintem ahhoz hogy még egy bújás vagy csók se legyen.
2023. júl. 16. 14:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Szabadidős partner, lelki társ vagy.

„nagyon jó velem de neki több idő kell a szerelemhez....” Ezt a hülye dumát:-) Ha férfiként is bejönnél neki, már rég lenne minden, szerelem is, a szexről nem beszélve.

2023. júl. 16. 15:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem nőként a szerelemhez kell a testi kontaktus IS. Ha nincs csók, érintés, szex, akkor nem is leszek soha szerelmes. Ennyi idő után én már nagyon szerelmes voltam a páromba, de párkapcsolatban voltunk, minden volt köztünk.
2023. júl. 16. 15:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Te vagy a legjobb baratnoje, huga, batyja, sajnos.
2023. júl. 16. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!