Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya, ronda, incel férfiak! Nem facsarodik el a szívetek, hogy a nők teljes mértékben ignorálnak, levegőnek néznek, vagy rosszabb esetben megvetéssel néznek rátok?
Figyelt kérdés
Főleg mostanában, mikor a nőkön alig van ruha, ebben a melegben. Kipakolják mindenüket és ti tudjátok, hogy soha, egyikhez sem érhettek hozzá!2023. júl. 15. 08:55
21/39 anonim válasza:
Ha ennyire csúnyagonoszak a nénik, akkor miért nem akadtok le róluk? Szerencsétlenek. 😂
22/39 anonim válasza:
21
Nem szeretjük a gonoszakat hagyni szabadon garázdálkodni..
25/39 anonim válasza:
Dehogynem. Azért punnyadtok egész nap otthon.
26/39 anonim válasza:
#16 "Te 10x rosszindulatúbb vagy mint az incelek, nácikám"
Így van, de mivel egy gyönyörű külsejű nő vagyok, ezért megtehetem. Te meg így jártál 😁😁
Üdv,
Nácika
27/39 anonim válasza:
"Te meg így jártál"
Te meg 34 evesen majd igy jarsz:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
39F incel
28/39 A kérdező kommentje:
26-os, te homár, vagy unatkozó férfi vagy. Ha mégis nő vagy, akkor inkább olyan rondább fajta😂
2023. júl. 17. 14:27
29/39 anonim válasza:
Bár amellett, hogy nagyon sajnálatos, hogy tényleg ennyire álnokok legbelül, annak mégiscsak örülök, hogy itt felfedik valós belsőjüket a nők, hadd lássa a nép az incelek igazat beszélnek a blackpillt illetően és a női természet veszélyeit illetően is.
30/39 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval! Hadd lássák, milyen csúnya gonoszak a nénik. Hátha elkerülnek ezentúl ezek a fasiszta rondaságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!