Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétköznapi átlagos nőknek is már a színész külsejű - milliomos férfi kell?
Figyelt kérdés
Évek óta ismerkedek nőkkel de már az 400 elutasítás után kezdek bele fáradni. Egyiket sem érdekli már maga az ember, csak az anyagiak és ki hogyan nézz ki.2023. júl. 15. 07:24
11/17 A kérdező kommentje:
A hibáját én neveljem fel? Ha anno nem felszín alapján kefelt volna random emberekkel a bulik után, akkor most nem lenne ott a nem kívánt gyereke. Nevelje egyedül.
2023. júl. 15. 09:07
12/17 anonim válasza:
Akkor ne neveld más gyerekét. Voltaképpen érthető, én sem akarnám valaki utánfutóját húzni. Csak hát nekem van választásom bőven, megtehetem, hogy szelektálok. Te is megteheted, csak akkor lehet hogy egyedül halsz meg. Neked ez így megfelel? Ha igen, akkor no problemo. Ha nem, akkor gondolkozz el egy kicsit.
13/17 anonim válasza:
"de már az 400 elutasítás után"
Nem kéne minden szembe jövő nőnel direkt beprobalkozni.
Ismerkedni kéne, nem rögtön a lényegre térni. Akkor hívni randira, ha már tudod, hogy van szimpátia.
14/17 anonim válasza:
Kérdező, azt a jelenséget mivel magyarázod, hogy ha leülök egy padon az utcán vagy felülök a tömegközlekedésre akkor átlagos, egyáltalán nem jó megjelenésű párocskák tömkelegét láthatom mindennap???
15/17 anonim válasza:
"Ismerkedni kéne, nem rögtön a lényegre térni."
Ez egyenes út a barátzónába.
17/17 anonim válasza:
Egyik kollégám most egy 4 gyerekes anyukával kavargat.
A nőnek a férje pedig ráirt a kollégámra,hogy felőle viheti az asszonyt,de a gyerekekkel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!