Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesti lányok, nők, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesti lányok, nők, ti mennyire vagytok elfogadóak a biszex pasikkal?

Figyelt kérdés
Maximum havernak jók vagy párkapcsolat sem kizárt velük?

2023. júl. 14. 20:29
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Semmi bajom velük, de társnak nem kéne. Mivel biszex, van olyan, amit én soha nem tudok neki megadni, nagyon esélyes a félrelépés.
2023. júl. 14. 20:37
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
Max havernak. Lehet maradi vagyok, de nekem ez nem fér bele.
2023. júl. 14. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
13%
Leginkább az jöhet szóba.
2023. júl. 14. 20:41
 4/8 anonim ***** válasza:
32%
Engem egyáltalán nem zavarna, ha amúgy monogám lenne.
2023. júl. 14. 20:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Gondolom a pozitív válaszok nem komolyak vagy pasik írják azokat.
2023. júl. 14. 21:41
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
Nekem nem probléma.
2023. júl. 14. 23:13
 7/8 anonim ***** válasza:
74%

Nekem se lenne probléma, és nem, nem vagyok pasi. Ha monogám, akkor mégis mi bajom lenne vele?

Az, hogy valaki biszex, nem feltétlenül jelenti azt, hogy úgy kell leélnie az életét, hogy folyamatosan kap mind2 nemiszervet...

2023. júl. 15. 00:01
 8/8 anonim ***** válasza:
51%
Semmi bajom velük, de társnak nem tudnám elképzelni. Nekem nagyon bizarr, hogy pl látunk egy jó pasit, akkor ő is"úgy" nézne rá. Nőknél nem zavar, nem vakságot fogadunk, de az olyan természetesebb valahogy. De hogy ugyanúgy viszonyuljon egy férfihez mint én, az valahogy nekem túl sok, nem tudom hova tenni.
2023. júl. 15. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!