Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők komoly kapcsolat elejénél mennyire elfogadóak ha a férfi nem jó az ágyban?
Hány éves férfi?
Mit tett azért, hogy a probléma megoldódjon?
Én teljesen elfogadó voltam velük, volt olyan aki párszor csődöt mondott vagy elpuhult az ágyban, pedig fiatal 27 éves pasi volt, mindezek ellenére szerettem, kitartottam mellette. Cserébe viszont más nőkkel flörtölgetett.
Volt olyan, aki gyorstüzelő volt, alig értem hozzá és felsült és el sem élveztem vele, mert jó béna is volt. De mivel túlságosan jó a szívem ezért többször gyakoroltuk, irányítottam mit és hogy. De közölte, hogy nem kellek amúgy neki, mert szerelmet nem érez. Na így legyen az ember megértő és kedves a pasikkal!!! Baromira nem éri meg!😀
"Másfél órát reszeltem, volt minden póz" => Na nekem pl ez baromi unalmas lenne.
Ha előtte nincs előjáték, nem vagyok felizgatva rendesen, és nem elégít ki orálisan, vagy kézzel csiklón keresztül, 5 percet nem kérnék az aktusból... Másfél órát minek dugni? Ha 20-25 perc alatt nem történik semmi, utána se fog....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!