Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha szimpatikus lettem volna,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szimpatikus lettem volna, keresne, jól gondolom?

Figyelt kérdés

First world problem, tudom...

Adott egy férfi, akivel viszonylag közel élünk egymáshoz, de nem ismerjük úgy egymást. Ma tévedésből egy neki szánt küldemény hozzám lett bedobva. Megkerestem fb-n, ráírtam, hogy ez van, reagált is azonnal, és pár óra múlva eljött érte.

Nekem tetszett, de rajta úgy vettem észre, hogy csak sima kedvességből mosolygott. Nem 100% azért. Jól gondolom, hogy ha kölcsönös lett volna, akkor írna, hiszen most már adott a lehetőség úgymond? Tudomásom szerint egyedülálló, persze ez sem 100%-os info.

Kár érte, annyira ritkán ismerek meg élőben olyat, aki bejön, ez pedig olyan jó kis 'a szerencsés véletlen egymásba sodort' típusú történet lehetett volna...

2023. júl. 14. 17:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Pont ugyan ilyen sztori volt velem csak én mentem át hozzá egy dologért. Kölcsön kértem facebookon valamit és mint ismerős írt rám, hogy van neki. Azt hittem hogy tökéletes első lépés és ebből lehet valami. Mikor írt, hogy mehetek, madarat lehetett velem forgatni.

Aztán első gyanús az volt, hogy abszolút ragaszkodott hozzá hogy ne adjam vissza, majd dolga van címszóval elsietett.

Második hogy a köszönöm uzenetemre alig akart válaszolni.

Még egyszer beprobalkoztam, írtam neki egy másik dolog kapcsán, elég egyértelmű lett akkor hogy csak én szeretném ezt a szitut túlgondolni.

2023. júl. 14. 22:44
 12/17 anonim ***** válasza:

Ne sértődj meg, de leírtad hogy nem egy csajozós karakter.

Küldözgetted e csajé a jeleket rendesen? :D

Arra is gondolj azért, hogy normális ember csak úgy nem fog ráírni arra aki odaadja a levelét jószándékból. :D

Nekem is tetszett a szomszéd csaj, párszor kinyitottam neki az ajtót, lehet hogy tetszettem neki, de csak úgy nem írtam rá.

Miután elköltöztem, buliban összefutottunk és ja... :D

2023. júl. 15. 01:25
 13/17 A kérdező kommentje:

11

Sajnálom, hogy a Te eseted így alakult! :(

Itt is csak én lelkesedtem be, most már 100%, hogy csak udvariasságból mosolygott.

12

Jogos kérdés :) Hát amennyire a helyzet lehetővé tette... Annyira egyértelmű nem tudtam lenni. Ez alapján persze gondolhatta ő is azt, amit én róla, hogy szimplán kedves-aranyos vagyok, de ennyi.

Mindegy most már, azt hiszem, nem érdemes ezen agyalnom többet. Szerintem ebben ennyi lehetett, amit írtam is, hogy kicsit 'megmutatta az élet', hogy ilyen is van tényleg, szerencsés véletlennek köszönhető egymásra találások (lehetősége)... Jók tudnak ezek lenni, sokkal jobbak, mint a jobbra húzzuk egymást, aztán feszengünk kínosan randi címszó alatt jellegű történetek.

2023. júl. 15. 07:24
 14/17 anonim ***** válasza:

A jobbra húzzuk egymást randik is van hogy bejönnek, pl nekem :D Nem kell ám feszengeni ott, ha jó a partner :D

Amúgy nekem is volt ilyen véletlen tali de nem lett belőle semmi mert kiderült hogy 10 évvel idősebb ami nekem sok és barátnője is volt akit meg is csalt volna velem :/

2023. júl. 15. 07:28
 15/17 A kérdező kommentje:

14

Igen, tudom, hogy vannak ilyen jellegű sikertörténetek is, örülök, hogy Te megtapasztaltad. :) Nem tudom, ez min múlik. Szerinted? Én a személyiségre tippelnék. Mármint a sajátomra, nem a randipartnerére. :) Lehet valami defekt bennem, ami meggátolja, hogy az ilyen helyzetekben is jól tudjam érezni magam, és még be is lelkesedjek. Ha máshogy találkoztunk volna, lehet, teljesen jó lett volna velük is...

2023. júl. 15. 07:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát nehéz erre válaszolni, szerintem függ attól is, hogy mennyire vagy hozzászokva ahhoz, hogy idegenekkel beszélj, illetve mennyire vagy hajlamos beleképzelni az adott illetőbe olyan tulajdonságokat, amik nincsenek is ott és ráparázol, hogy lehet nem olyan, amilyennek képzelted. Én se az első Tinder randimon voltam a legfelszabadultabb :D De emberfüggő, nekem pl jó az, ha tudom, hogy bejövök a srácnak és nem csak barátilag akar találkozni, ami pl egy munkatárssal elképzelhető.
2023. júl. 15. 14:44
 17/17 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. Írj rá nyugodtan. Ma ez már nem ciki. :)))
2023. júl. 15. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!