Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha szimpatikus lettem volna,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szimpatikus lettem volna, keresne, jól gondolom?

Figyelt kérdés

First world problem, tudom...

Adott egy férfi, akivel viszonylag közel élünk egymáshoz, de nem ismerjük úgy egymást. Ma tévedésből egy neki szánt küldemény hozzám lett bedobva. Megkerestem fb-n, ráírtam, hogy ez van, reagált is azonnal, és pár óra múlva eljött érte.

Nekem tetszett, de rajta úgy vettem észre, hogy csak sima kedvességből mosolygott. Nem 100% azért. Jól gondolom, hogy ha kölcsönös lett volna, akkor írna, hiszen most már adott a lehetőség úgymond? Tudomásom szerint egyedülálló, persze ez sem 100%-os info.

Kár érte, annyira ritkán ismerek meg élőben olyat, aki bejön, ez pedig olyan jó kis 'a szerencsés véletlen egymásba sodort' típusú történet lehetett volna...

2023. júl. 14. 17:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
57%
Kár érte, de annyira nem kár, hogy esetleg te is hajlandó lennél tenni érte.
2023. júl. 14. 17:25
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
Sajnos ha akart volna màr kezdeményezne szerintem...
2023. júl. 14. 17:29
 3/17 A kérdező kommentje:

1

Pedig eszembe jutott ez is, csak ötlettelen vagyok, hogy hogyan. Nekem az is elég lenne, ha csak valami olyasmit írna, hogy még egyszer köszöni, onnan megpróbálnám továbbgördíteni, erre lennének elképzeléseim. Így viszont semmi nem jut eszembe, ami jó lehetne.

Azt sem tudom, mennyire helytálló 'elvárás' ez. Amennyire tudom, ő alapvetően messze nem egy nyomulós, csajozós karakter, inkább visszafogott. Aki ilyen, az talán akkor sem írna ennyire kevés előzmény után, ha érdekelném. De az is lehet, hogy ezzel csak ámítom magam...

2023. júl. 14. 17:37
 4/17 A kérdező kommentje:

2

Köszi, én is efelé hajlok jobban.

Ez van, nyilván rövidesen túllendülök az eseten, csak egy kicsit még piszkálja a csőröm, hogy itt lehetett volna valami jó is, mondhatni a sors biztosította az alkalmat.

2023. júl. 14. 17:40
 5/17 anonim ***** válasza:
74%
Hát igen, a férfiakba alapból bele van kódolva, hogy ők kezdeményezzenek. Úgyhogy vagy fél, de neked nem kell egy töketlen kisgyerek, aki annyit nem mer kezdeményezni, hogy "szia", vagy nem érdekled. De semmi baj, mást majd fogsz érdekelni :)
2023. júl. 14. 17:46
 6/17 A kérdező kommentje:

5

Igazad van amúgy... Kb. ezek a lehetőségek, és egyik sem jó. Köszi szépen! :)

2023. júl. 14. 17:55
 7/17 anonim ***** válasza:
54%

Nekem eszembe jutott a romantikus,álmodozó lány agyammal,hogy kreatívan írhatnál neki egy mondatot.

,, Remélem, érdemes volt eljönnöd a küldeményért! Nekem feldobtad a napomat! "

Ez amolyan extra bevállalós,de én alapból egyenes és bizonyos esetekben bátor vagyok, emészgesd, egy ilyet mernél-e küldeni neki?... Ne feledd:kockázat nélkül nincs nyereség!!! 😀😀😀

2023. júl. 14. 19:13
 8/17 anonim ***** válasza:

Amúgy hozzá teszem, nekem csak írásban nagy a szám ennyire, plusz szoktam flörtölni,de simán zavarba hoz,akiért odáig vagyok... Érdekes,alapból tök pókerarc vagyok meg határozottnak tűnök,de ha tetszik valaki,akkor azért be tudok dadogni... 😂😂😂😂

Jó, viszont mindig, minden körülmények között őszinte vagyok! ☺️

2023. júl. 14. 19:17
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg volt a lehetősége hogy megismerjen téged
2023. júl. 14. 20:46
 10/17 A kérdező kommentje:

7 & 8

Le a kalappal előtted! :)

Én ehhez már gyáva nyuszi vagyok. :D De köszi, hogy időt szántál az ötletelésre!

9

Igen... Úgyhogy sajnos ez ennyi.

Mindegy, jó kis tapasztalás volt olyan szempontból, hogy most már jobban el tudom képzelni, másoknál hogy működhet ez a 'ha nem számítasz rá/nem keresed, akkor jön' dolog. Én mindig kicsit szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban, és jelenleg is keresem társkeresőn, mert nem merek csak a szerencsére, a véletlenre hagyatkozni. Pedig lám, tudna ez működni, talán még jobban is, mint bármi más, csak itt most épp nem volt kölcsönös.

2023. júl. 14. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!