Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok olyan pasival aki nemzetközi gépjárműsofőrként megkeres nettó 800 ezer forintot, de kb. 2 hetente 1 napot tudna a párjával/családjával tölteni?
Nem. Teszem azt, családot szeretnék és az apuka ennyire nem venné ki a részét a gyereknevelésből és háztartásból és minden az én nyakamba zuhanna, akkor ennél jóval többet kéne keresnie, mert egymagam munka mellett nyilván nem győzném ezeket, szóval vagy nem dolgozok, hogy a otthoni dolgokat meg tudjam csinálni, ebben az esetben akkor az a 800 ezer máris nem olyan sok, vagy pedig akkor kifizeti a takarítónőt meg az alkalmi dadust vagy akárkit, aki a családi élet apukára eső 40-60%-át megcsinálja.
Én nem tervezek belerokkani az anyaságba meg feleség létbe, tehát ha a férjem nem olyan, hogy mind ebben kivegye a részét, akkor minimum fizesse ki mások idejét, akik kiveszik helyette.
Biztos, hogy nem. Egyrészt ez nem egy akkora óriási egetverő összeg, amiért szerintem bárkinek is fel kéne áldozni a családi életés, csak az átlagnál magasabb. Szóval én nem érteném, miért csinálja így.
Másrészt az nem kapcsolat, hogy 2 hetente egy napot töltök a párommal, akármilyen okból.
Hülye, aki ebbe belemegy.
Szomszédasszonyom férje tolja így, a gyerekei alig ismerik meg. A nő vagy 20 évet öregedett otthon egyedül a két kisgyerekkel, háztartással, intézni valókkal, idős szülők ápolásával a férj oldalán is. Csak valami teljesen sz.r munkát tud csinálni semmi pénzért, ami mellett tud szaladgálni a gyerekekért. Ha a férje itthon lenne, mindketten kereshetnének normálisan és megoszthatnák a terheket, anyagilag ugyanott lennének. Ja, meg akkor néha találkozna is vele...
Amúgy tudjátok mi a jó?
Ezekből a válaszokból a kérdezőnek annyi fog lejönni, hogy a gonosz, pénzéhes nőknek még a havi 800 rugó is kevés, el vannak szálva:D
10 szigorúan veszik...nem lehet már csak úgy menni, mint a mérgezett egér. Van hivatásos jogsim nyergesre is. Így is szomorú, hogy 800ért mennek annyit amennyit. Én kinn vagyok, már buszon...de anno voltam 7 és felesen meg nyergesen is felváltva Ausztriába. Héti 5 nap délelőtt és 3ra otthon voltam...kerestem 2400 eurót.
Nem kéne ilyen pasi amúgy. Inkább keressen 500at, de tudjunk együtt lenni normálisan.
N 31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!