Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Járnátok olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Járnátok olyan pasival aki nemzetközi gépjárműsofőrként megkeres nettó 800 ezer forintot, de kb. 2 hetente 1 napot tudna a párjával/családjával tölteni?

Figyelt kérdés
2023. júl. 14. 11:15
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
71%
Jaaa értem, ez is incel kérdés :D
2023. júl. 14. 12:38
 12/36 anonim ***** válasza:
81%
Te meg hírhedten röhejes vagy.
2023. júl. 14. 12:40
 13/36 anonim ***** válasza:
82%

Ezek a munkák nem családos embereknek valók.Fiataloknak pár évig, pénzt gyűjteni, akiknek se kutyája, se macskája, nekik ez jó.

De így nem lehet kapcsolatot kialakítani és fenntartani sem, hogy sosincsenek együtt.Gyereket vállalni így minek?Hogy meg se ismerjen a gyereked, úgy nőjjön fel apa nélkül, az asszonyod meg mint egyedülálló szülő nevelje a gyereket?Ez így nem élet.

2023. júl. 14. 12:42
 14/36 anonim ***** válasza:
89%

"Lehet úgy is, csak akkor a pénz sem annyi."

Ja, hát kérem, valóban. Ezért kell úgy beosztani az időnket, hogy egy egészséges egyensúlyt fent lehessen tartani a pénz, és a magánélet között. Ha valaki úgy dönt, hogy konkrétan nulla időt hagy a magánéletének az extra bevétel miatt, akkor fogadja el, hogy nem lesz magánélete. Legfeljebb eljárhat prostizni, netán alkalmi szeretői lehetnek, de ennyi.

2023. júl. 14. 12:56
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként erre a munkára sem véletlen fizetnek ennyit.Azért ennyit fizetnek, mert ezzel megváltják az életedet.Mert hogy ilyen munka mellett magánéleted nem lehet.Itt erre adják a jó fizetést, ami ilyen áron talán annyira nem is jó.
2023. júl. 14. 13:03
 16/36 anonim ***** válasza:
94%
5 évig éltem együtt egy nemzetközis sofőrrel. Engem abszolút nem zavart ez a felállás. Ha tudtam mentem vele, de vége lett. Nem a munkája, más miatt. Mi nem terveztünk gyereket pl. Nekem nem probléma de a legtöbb családot tervező nő azonnal offolni fog ezért.
2023. júl. 14. 13:23
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Annak nncs értelme, hogy párkapcsolatban vagyok, csak épp egyedül.

Mondjuk a 10es válaszod alapján van elképzelésem, hogy mennyi fogalmad van a nőkről, párkapcsolatokról..

2023. júl. 14. 13:33
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
1 nap alatt hogy jön össze a 45órás pihenő plusz a pótlás ??? Amúgy 8k 2/1-ben is meg van. A lóvé nem minden....
2023. júl. 14. 13:35
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Jo kis incelmunka ez. En is gondoltam regebben, hogy belevagok, de sok a mokuskodas az iparagban, ugyhogy inkabb megsem.

39F incel

2023. júl. 14. 13:36
 20/36 anonim ***** válasza:
91%

Az én feleségem kamionozik nekem így tökéletes.

Jól keres, hazaadja, én meg kurogatom mellette a fiatal lányokat.

2023. júl. 14. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!