Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok olyan pasival aki nemzetközi gépjárműsofőrként megkeres nettó 800 ezer forintot, de kb. 2 hetente 1 napot tudna a párjával/családjával tölteni?
Ezek a munkák nem családos embereknek valók.Fiataloknak pár évig, pénzt gyűjteni, akiknek se kutyája, se macskája, nekik ez jó.
De így nem lehet kapcsolatot kialakítani és fenntartani sem, hogy sosincsenek együtt.Gyereket vállalni így minek?Hogy meg se ismerjen a gyereked, úgy nőjjön fel apa nélkül, az asszonyod meg mint egyedülálló szülő nevelje a gyereket?Ez így nem élet.
"Lehet úgy is, csak akkor a pénz sem annyi."
Ja, hát kérem, valóban. Ezért kell úgy beosztani az időnket, hogy egy egészséges egyensúlyt fent lehessen tartani a pénz, és a magánélet között. Ha valaki úgy dönt, hogy konkrétan nulla időt hagy a magánéletének az extra bevétel miatt, akkor fogadja el, hogy nem lesz magánélete. Legfeljebb eljárhat prostizni, netán alkalmi szeretői lehetnek, de ennyi.
Nem.
Annak nncs értelme, hogy párkapcsolatban vagyok, csak épp egyedül.
Mondjuk a 10es válaszod alapján van elképzelésem, hogy mennyi fogalmad van a nőkről, párkapcsolatokról..
Jo kis incelmunka ez. En is gondoltam regebben, hogy belevagok, de sok a mokuskodas az iparagban, ugyhogy inkabb megsem.
39F incel
Az én feleségem kamionozik nekem így tökéletes.
Jól keres, hazaadja, én meg kurogatom mellette a fiatal lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!