Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki netes ismerkedésben többnyire sikeres, az tudna esetleg segíteni?

Figyelt kérdés

23 éves férfi vagyok és a lényeg annyi, hogy egyetlen egy nővel sem sikerült egy normális beszélgetést sem lefolytatnom. Szinte mindig én vagyok az, akit ghostingolnak. Megmondom őszintén fogalmam sincs mit csinálhatok rosszul. Meg egyáltalán minek húznak jobbra, ha utána meg nem válaszol? Én úgy veszem észre, hacsak nem tőmondatokban kommunikálsz mint ő, szinte 100%, hogy nem fog rá reagálni. Sehová sem mennek a beszélgetések, a másik oldal nagyon passzív és nem tudom, mivel lehetne ezen változtatni, ha egyáltalán lehetséges. Megmondom őszintén már kezdek kifogyni az ötletekből, hogy miket írjak vagy milyen kérdéseket tegyek fel. (mit keresel, szeretnél-e talizni, átmehetnénk-e esetleg másik platformra nem működik) Annyira furcsa, mert a valós életbe ez nem feltétlen probléma, bár az is igaz, hogy nem szoktam leszólítgatni vadidegeneket sem, a téma meg adja magát sokszor.

Előre is köszi a segítséget!

2023. júl. 11. 17:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

köszönés nélkül, csak így simán:

voltál ma már kakilni? 🪰

2023. júl. 22. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!